Iba od neprispôsobivých fetošov čo sa nevedeli zmieriť s tým že som ich porobil a od prijebaných policajtov čo sa nevedeli zmieriť s tým že im nič nechem povedať
bitku nie, ale prichádzam o nervy keď sa nemôžem RAZ prejsť cez mesto bez toho aby som nepočula "nemate par centof? ja nemam čo jesť. teta dajte nemam robotu"
Dostal som od jedného cca v 4tej triede(prepadol cca 2x) do oka a mal som taký slabý monokel. To bol vždy môj problém. Proste neustúpim len preto že je ten druhý silnejší . Ale bitka to nebola.
Na druhej strane mám oveľa viac nepríjemných zážitkov s nerómami
jj asi 5 potmavších báb ma kopalo na zemi, lebo som sa na nich nejako špatne pozerala a "mala problém".. to som mala asi 12, ale kamarátky ma zachránili
Moja skúsenosť je skô srandovná (som ale rád, že si ma žiadna tlupa zatial nezobrala na mušku) ked sme išli s kamošom z diskotéky a taký 10 ročný cigoš , že ,,dajte cigo inak vas vyjebem'' , tak sme ho vysmiali a išli dalej.
Dva krát ma chceli vytiahnuť z auta a raz robili problémy priamo na ulici, ale keď videli búchačku, vždy si to rozmysleli. Našťastie bývam na dobrých miestach, kde sa tak často nevyskytujú.
Ale som na tom podobne, ako píše @11 v druhom odseku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na druhej strane mám oveľa viac nepríjemných zážitkov s nerómami
Ale som na tom podobne, ako píše @11 v druhom odseku.
akurat kamarati by vedeli vypravat, ale skorej ze ako neprisposobivi doplatili