Ahoj S priateľom sa nám to chýli k prvému sexu Nakoľko som to ja ešte nemala (ale chcem to mať) tak som sa vás chcela spýtať že či sa do mňa dostane Pretože mňa ešte nikto nikdy nepalcoval, a som ešte panna..
Pri prvom sexe sa len malokomu podarilo mat z toho aj nejaky vacsi sexualny zazitok hlavne nech je nezny a ked si panna, nech sa ta hned nepokusa vypenetrovat ako pneumaticke kladivo
@allexiis hmmm .. skúšal ťa už niekedy robiť aj rukami? ... pokiaľ áno, mala by si mať na to "porstredie" zvyknuté a bolesť by nemusela byť veľká ... ale ked nie, tak to bolieť bude ... hlavne bud uvoľnená a dajte si dlhú predohru ... nech sa poriadne uvoľníš .. je to prvý sex, nečakaj nič brutálne to až nabuduce niekedy ...ten prvý možno bude bolestivý, možno nie ... tie dalsie budú oveľa lepšie ... treba si kus pretrpieť aby to bolo skvelé len sa neboj ... a držím palce! a hlavne bezpečne!
boze nestresuj a hlavne z toho nerob ako by darkizz povedala okultny obrad a bude vsetko ok...ked sa nedostane aspon budete mat vtipnu historku na ktorej za budete o par rokov pekne bavit
nech ta predtym dobre vyprstuje az pokym sa neroztahas, priapdne to sprav ty, inak to bude len pataaaalia jak kokot, ak si fakt taka tesna (zazil som si, never again)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(ak nemáš namontovaný zvonček, vtedy treba zvoniť)
:sohardcore:
@15 Lol