Celú dovolenku trávim v Trnave, v škole. Ale ak sa bude dať, tak po skúškach by som veľmi rada išla niekam na dva-tri dni, welness, oddych... len ja a priateľ. Keď už sme pri tom, môžete mi písať nápady, nech mam o starosť menej
toto je moja oblubena tema
tento rok som uz stihla jordansko, pozajtra idem do skopje a o tyzden na 2 tyzdne na pobaltie
ja napriklad berem aj festivaly ako dovcu-to idem asi na balaton sound alebo untold
-ptm este nejaky ten random trip so stanovsnim po SK a dufam,ze aj na jesen aspon par dni nejaka zahranicna dovca vyjde
Iba po Slovensku. Plánujem navštíviť Zázrivú, Terchovú a celkovo tak okolie a prírodu v Malej Fatre. Tiež Banskú Štiavnicu a mlyny a okolie v Jelke. Ale to sú zatiaľ iba plány tak uvidím ako sa to vyvinie. Inak potom len tu po východe - Runina a Poloniny, tam je krásne.
Ja tento rok trosku skromnejsie, co sa tyka mnozstva krajin... Vacsinu dovolenky miniem na Korzike a potom zvysnych par dni sa uvidi, chcel by som dat nejaky par dnovy hike na Slovensku + este aspon na predlzeny vikend niekam do zahranicia by vyslo, tak by bolo super
@weronna Ja som ta ešte nikdy nebol ale myslím si, že budem na adresu Zázrivej pridávať tiež podobné smajlíky.
A ináč ani by mi to nenapadlo tam ísť ale videl som nedávno film Želary (ktorý bol krásny a celé to prostredie čarovné) a dočítal som sa, že celé to natáčali v Zázrivej a v momente som vedel, že to tam musím navštíviť.
@kaiserchief1 akoby, moje rodisko a celé nie, len niektoré zábery z prírody a ten dom, aj to len zvonku a v scéne, kde pokladali foršty...momentálne je tá chata kus rozpadnutá bohužiaľ ale aj perinbaba sa u nás natáčala!! tá scéna s balónom, ako tam letia!
Nikam zial tento krat ako poslednych mnoho rokov a ani asi nie som smotanka, smutne teda... smutne Ale nie, fakt by som niekam rada sla, ale asi mi to zas nevyde z vela pricin:/
Učiteľka v triede sa pýta žiakov kam pôjdu tento rok na dovolenku. Anička sa prihlási, že jej otec je zo Španielska a že sa tak doma aj rozprávajú, tak pôjdu tam. Peťko sa prihlási, že oni sa doma rozprávajú anglicky, tak ešte nevie presne kam pôjdu. A Móricko sedí tíško v kúte a učiteľka sa na neho zahľadí. No čo Móricko, vy pôjdete kam na dovolenku? No my sa doma rozprávame vulgárne, tak asi najskôr do Piče
@antifunebracka sa pridaj! ale musíš sa chovať! nieže sa tam s Kubom spustíte a budete ako 15roční nadržanci slintajúci za každou ženou v plavkách ide tam aj dieťa!
@mayben DO PICI teraz kukám diár a 20.9 má Sjiu svadbu, kde som pozvaný! Čo mám robiť?? Ja chcem byť aj na Mallorke s tebou, ale aj s ňou na svadbe, aj ona sa na mňa veľmi teší... nieee, fuck! Čo by si robila na mojom mieste?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a potom sa este chystam na dalsiu ked budem zaplatat diery v byte, zoskrabavat staru farbu a malovat. luxus
... ale chcela by som na nejakú ísť, len na to nemám (čas)
tento rok som uz stihla jordansko, pozajtra idem do skopje a o tyzden na 2 tyzdne na pobaltie
ja napriklad berem aj festivaly ako dovcu-to idem asi na balaton sound alebo untold
-ptm este nejaky ten random trip so stanovsnim po SK a dufam,ze aj na jesen aspon par dni nejaka zahranicna dovca vyjde
A ináč ani by mi to nenapadlo tam ísť ale videl som nedávno film Želary (ktorý bol krásny a celé to prostredie čarovné) a dočítal som sa, že celé to natáčali v Zázrivej a v momente som vedel, že to tam musím navštíviť.
Nájdem link a pošlem ti do TS