odišla by som aj so svojou mačkou niekam do Kostariky do pralesa a chillovala a žila v spojení s prírodou a chodila surfovať a jedla čerstvé ovocie priamo zo stromu
ale nie no snažila by som sa sráviť s každým mojím kamarátom a rodinou čo najkrajšie chvíle, aby si ma pamtali, každému by som chcela nechať nejaký odkaz, aby na mňa tak rýchlo nezabudli a aby mali na mňa len najlepšie spomienky veď o to sa snažím stále, ale snažila by som sa lepšie
Zobral by som mamu a sestry na dovolenku, niekde kde je pláž a voda v mori ako z katalógu (nejaké Seychelly alebo Malé Divy trebars) a strávil by som tam časť zo svojich posledných chvíľ s nimi. Ďalej po príchode z dovolenky by som chcel dovolenkovať na Slovensku a pochodiť Tatry, Liptov, Kysuce, Zamagurie a taktiež určite Slovenský Raj. Pomedzi to, by som sa ešte stretol s mojimi pár naj kamarátmi z VŠ a užili si spolu večery. Už by som sa na hľadanie baby vykašľal, zmieril už by som s tým, že nevydalo a radšej by som sa sústredil najmä na svoju rodinu a mojich kamarátov, ktorí mi rozumejú.
1. Predala by som/podarovsla všetko vzácne, čo mám
2. Napísala by som všetkým listy na rozlúčku. Dokonca aj mojej sestre to, že jej odpúšťam a prajem, nech sa jej v živote darí
3. Taktiež by som chcela ísť niekam do exotiky ku moru, tancovať a mať krásnu malú svadbu v ľahkých letných šatách a s kvetinovým vencom na hlave s chlapom, ktoreho milujem...
4. Ak by mi ostal nejaký čas, chodila by som ďalej do práce, pretože moja práca ma napĺňa, dáva mi pocit, že niekam patrím a že ma niekto potrebuje. Plus, kým za mňa nájdu náhradu, to v dnešnej dobe chvíľu trvá...
Neviem, či by som spravila niečo inak ako zvyčajne. Možno by som obmedzila prácu. Bola s rodinou a mala depku z toho, že nestihnem prečítať všetky svoje knihy... Hej, nie depku že skapem. Ale že mám 3 knižnice neprečítaných kníh a vyše tisícku vo wishliste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
veľmi silné klišé?
2. Napísala by som všetkým listy na rozlúčku. Dokonca aj mojej sestre to, že jej odpúšťam a prajem, nech sa jej v živote darí
3. Taktiež by som chcela ísť niekam do exotiky ku moru, tancovať a mať krásnu malú svadbu v ľahkých letných šatách a s kvetinovým vencom na hlave s chlapom, ktoreho milujem...
4. Ak by mi ostal nejaký čas, chodila by som ďalej do práce, pretože moja práca ma napĺňa, dáva mi pocit, že niekam patrím a že ma niekto potrebuje. Plus, kým za mňa nájdu náhradu, to v dnešnej dobe chvíľu trvá...
To som jediný čo žije s výhľadom tak na pár dní a žil by som vlastne rovnako ako doteraz?