trošičku ma to nudilo. už ten koniec ako išli za Draculom do Rumunska mal dobrý spád ale stále výpisky z denníkov ako najprv Lucy a potom Mina blednú, všetci sa o nich strašne strachujú a bla bla. ale páčila sa mi tá postava blázna...Renfield sa volal?
@mielikki Skôr to druhé Veď v tej redigovanej verzii aj vysvetľovali, že skrátením sa chceli vyhnúť dobovým manieram a podobne, ja som to tiež najskôr bral skepticky (lebo ono to je fakt asi o polovicu skrátené , no keď som čítal obe, naozaj môžem povedať, že nič podstatné neubudlo a dynamika príbehu len stúpla
čítala som to, páčila sa mi tá nevšednejšia forma, v akej to bolo písané, formou listov a denníkov a tak. Čítala som dokonca aj skrátenú verziu z roku tuším 1968 či ktorého, aj tú novú, čo vyšla pred pár rokmi. No, tá rozšírenejšia dala kompletnejší pohľad na vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mala by som prestať byť posadnutá Danielom Hůlkom, zasa som mala pocit že v tej diskusii pôjde o ten muzikách
hlavne tá stať o Slovákoch........