baby? ked vas chalan ojebal..presnejšie pisal si s inou holkou ktoru osobne nepozna aa dohadoval si snou stretko ked budete prec..pridete na to..a nasledne potom povedal že si z nej robil srandu,že ma miluje najviac,že to su chujoviny,nevie žit bezomna ch
Bude najvacsia cinicka svina, jaka sa tu najde, ale podla vety:
presnejšie pisal si s inou holkou ktoru osobne nepozna aa dohadoval si snou stretko ked budete prec
je jasne, ze si mu nedala a tam asi bude aj pes zakopany. [Nechcem ti povedat, ze daj mu a vsetko bude super, ja len keby si hladala motiv] ... A uprimne? Nedal by som mu ju
ako normalne nemam problem s tym aby chalan isiel kludne kamsi von aj s niekym inym alebo si pisal s niekym inym.. ale hento sa mi rozhpdne nepaCI a neverila by som mu na tvojom mieste
no ja napríklad verím na druhé šance, každý má právo na chybu... aj keď mal pravdepodobne "nečisté" úmysly prišla si na to a vlastne sa nič nestalo ... poučí sa z toho a bude sekať dobrotu, ak nie pošli ho do riti
Podľa mňa skôr naopak - rozum vraví áno a srdce nie (cit v srdci bude vždy najdôležitejší).
Neviem, či by som mu dala druhú šancu ale hento by som mu určite neverila, oklamal Ťa. Buď ho tá baba už nechce a tak zostane radšej s Tebou ako sám alebo... neviem. Rozhodni sa sama.
máš 16.. tak kašli nanho, takých chujkov spoznáš za život ešte veľa... tak nestracaj mladosť s niekým, kto vypisuje také veci iným (aj ked to možno nemyslel vážne, ale pokial ťa ludi, tak také veci nemá písať) iba ak by ste ich písali spolu, robili si z nej srandu a okorenili si tým vzťah vykakaj s ananho a uži si zvyšok leta ako sngle mladá baba
už sa mi to s tým mojím stalo..a nie raz...a stále som s ním napriek tomu...i keď hnevlivá som bola. ....akurát, že už u mňa nemá absolútne žiadnu dôveru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Bude najvacsia cinicka svina, jaka sa tu najde, ale podla vety:
presnejšie pisal si s inou holkou ktoru osobne nepozna aa dohadoval si snou stretko ked budete prec
je jasne, ze si mu nedala a tam asi bude aj pes zakopany. [Nechcem ti povedat, ze daj mu a vsetko bude super, ja len keby si hladala motiv] ... A uprimne? Nedal by som mu ju
Neviem, či by som mu dala druhú šancu ale hento by som mu určite neverila, oklamal Ťa. Buď ho tá baba už nechce a tak zostane radšej s Tebou ako sám alebo... neviem. Rozhodni sa sama.