Ahojte!
Dnes keď som sa pohádala s maminou som po hádke bežala von sa vyplakať.(Nechcela som plakať pred bratom v izbe) Sadla som si na rebrík ,ktorý bol opretý o dom,plakala som a rozmýšľala som nad tým prečo som ssa pohádala s maminou. Pozrela som s
manifestovany archetyp maleho dievcatka v cervenom? dievcatko si ty - cistota a nevinnost, cerveny hobit vacsinou znamena sexualitu ale mozno pod tym chapat aj potlacenu agresiu
" A neviem ako to mám povedať rodičom."- To píšeš, ako keby si sa práve dozvedela, že si tehotná, však kľud..a ja by som im to povedala ústami napríklad. Pantomíma nie je moja silná stránka.
@anemi "psychologovy"
Povolávam spomínaného ducha gramatickej korekcie, nech vstúpi do tvojho tela a prečistí ťa. V mene otca, i syna, i Ducha Svätého. Gramaťyka!
No jasne, kvôli tomu by ťa isto hneď brali na sedenie ku psychológovi To už aj oni by mohli ísť potom...
A keď to nebola ani susedka...tak ja už neviem, vyčerpala si moje zásoby,.. nepožila si nejaké psychotropné látky? Lebo duch to byť nemohol isto. Fakt. Ver mi!
Bola si len citovo veľmi rozpoložená, to plakanie ti spôsobilo zvýšenie krvného tlaku čo ťa kúsok omámilo a to spôsobilo menšiu halucináciu. Takže pohoda netráp sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
" A neviem ako to mám povedať rodičom."- To píšeš, ako keby si sa práve dozvedela, že si tehotná, však kľud..a ja by som im to povedala ústami napríklad. Pantomíma nie je moja silná stránka.
Určite to nebol duch, nemáš novú susedku?
A nemam novu susedku
Se dozvíme na konci pořadu hoši...
Povolávam spomínaného ducha gramatickej korekcie, nech vstúpi do tvojho tela a prečistí ťa. V mene otca, i syna, i Ducha Svätého. Gramaťyka!
No jasne, kvôli tomu by ťa isto hneď brali na sedenie ku psychológovi To už aj oni by mohli ísť potom...
A keď to nebola ani susedka...tak ja už neviem, vyčerpala si moje zásoby,.. nepožila si nejaké psychotropné látky? Lebo duch to byť nemohol isto. Fakt. Ver mi!
i mean why
lebo biblia povie?..
bola to tato?