No aj to to nie je zlaty poklad ale kotol plny zlata... ale pozri sa napriklad na L&S na birdzi a mas tam ze homosexualita a je tam za nim duha sice taka mala ale je... alebo proste vsade kde je nejaka grafika tak gay-duha aspon som si to tak vsimol
@pegas12 to asi preto, že s gaymi sa spája ružová, fialová a podobné farby. V dúhe presne tieto farby vynikajú, tak možno preto sa používajú do grafiky. Hoci popravde, osobne som si všetky tie dúhy zatiaľ nevšimla
@8 ja nemam proti ruzovej na trickach alebo koseliach pre chalanov nic...a v poho by som si dal ruzovu kvietkovu koselu na seba ..ved to neznamena ze ked mas ruzove si buderant....
ale buzika akeho som raz videl v jednom obchodnom centre tak toho by som fakt bol byval najradsej prizabil ....nagelovane cierne vlasy , dievcenske brile,leskla kabelka a muzerantsky kabatik...ako sa vijadril vedla stojaci holohlavy chlapik svojej zene : toho by som len tycou obtiahol po chrbte
@9 užasné úžasné...nemôžem prestať tleskať, och absolutne no fantastické...priam skvelé uplne uplne.... :/ to skor z takých ludí jak ty sa mi chce blvať než z nejakého pritepleného frajerka
@jerry483 čo tak sa riadiť pravidlom ži a nechaj žiť? ubližujú taký nastaylovaný gayovia niekomu?! a to sa netýka len teba, ale nechápem čo proti ním majú ľudia, iné je keby ma taký obťažoval čo ja viem, ale zase image nieje všetko(tým myslím že sú to normálni ľudia, ako že sa s nimi dá aj normálne kecať jasné?), tomu sa hovorí stereotyp, myslím čo sa týka ľudí, nieje pekne sem tam vidieť nejaký výstrelok?
a k téme, nikdy som sa nad tým znakom nejako nezaoberal beriem to už ako samozrejmosť ale dúha je taká farebná, vyznačuje sa základnými farbami, a môže to naznačovať aj veselosť pestrosť a dobrosť, veď to by nebola gayprade keby tam nebola tá vlajka
@Schizofrenik , povedz mi ale čo ma poúčaš? prečítaj si to ete raz a zistíš, že ja som na nastajlovaných gayov nepísal nič zlé. nastajlovaní sa mi páčia
@schizofrenik , myslím že jerry483 nemyslel toho nastylovaného, ale skôr toho druhého, čo rád ludí "tyčou obtahuje"
@15 no to sa ani nečudujem. ked dokážeš vypustiť z mozgovne vetu typu "že takého by si prizabil", alebo ak sa ti výrok "toho by som obtiahol tyčou" zdajú smiešne, tak sa nečudujem. To bude naozaj krásna spoločnosť, ked budú ludia iba za to ako sa obliekajú, alebo ako zmýšľajú, objektami perzekúcie.
@18 tak v prvom rade si davaj pozor na slova!!to ze nepochopim tvoju reakciu ktora je napisana tak pri*ebane ze az neznamena ze som tupy...
-som napisal najradsej prizabil!! ale neprizabil...to co som tam napisal je moj nazor.a ten mi zobrat nemozes ani keby si sa doondil..ja proste buzerantov neznesiem ..nech to uz pochopis ako chces.
a k tomu prizabitiu....niesom zato aby sa tu ludia mlatili za vyzor...ale co je moc to je moc...chalan s kabelkou akoze mam dost...
@20. OK, ale potom keď "buzerantov" neznesieš, prečo sa vyjadruješ v tomto fóre....nehovorím, že nepíš, ale keď chceš mať sprosté reči, radím ti si ich nechať pre seba. my ti názor neberieme, takisto ako ty nezoberieš nám (alebo MNE) názor, že aj chalani s kabelkou sú super
@20 nie si za to, ale napíšeš to? Vyjadríš tichí súhlas. velmi zaujímavé.
inak milujem obajobu tohto typu: "to je moj názor" ooooouuuuu jes! to je velmi velavravné.
A upriamovanie pozornosti na moju reakciu (že je napísaná prijebane) je tiež zajímavé. Nemyslím že väčšina ludí ju má problém pochopiť. Záver si vyvoď sám.
@21 ja som vyjadril nazor a niektori ma tu zacnu za to ukamenovavat to sa ti zda normalne??ved som si vyjadril nazor....ty si ho mas precitat a zober si ho ako chces ale aby tu zacali do mna skakat ludia ze nevem co ..ako keby som zbil 50 buzerantov na kasu ...alebo co
@22 mozno tichy suhlas som tym co som napisal vyjadril a co ?...mne je to fuk...oblece sa otrasne niekto mu da na papulu mna do toho nic ...
ja osobne by som ho sice rad prizabil ale len rad ale nespravil by som to ozaj...max by som mu hodil nejaku blbu poznamku na vyzor nech sa spamata ako vyzera ..tot vse ..pakujem s tadeto lebo fakt mam dost z tematiky buzeranti-chore mozgy ...
si akurát môžme domyslieť že kto je tu asi ten chorý mozog, a čudoval by si sa že aj taká utrúsená poznámka nieje moc milá, neviem prečo sa ľudia nestarajú o seba, to nemáš dosť svojich starostí ako sa starať o to čo si oblieka niekto koho ani nepoznáš? neni to trocha pritiahnuté za vlasy?
@25 možno keby si pochopil, že oblečenie je každého osobná vec do ktorej sa nemáš čo starať, svitlo by ti. Alebo aj nie. Nemaj si rád teplých ako chceš, nenávid ich kludne, más na to právo. Ale to sa ti končí akonáhle niekoho začneš obmedzovať.
ako precitala som polovicu komentov a pri niektorych mi prislo zle :/ ako je to zalostne aki ste niektori netolerantni ... su to ludia ako vy, ba poviem, ze omnoho ludskejsi a citlivejsi, su z nich skveli priatelia, a tycou po chrbte by som pretiahla tych co trusia podobne znevazive poznamky ... aj medzi nimi sa najdu extremisti co prehravaju a privelmi davaju najavo orientaciu ... ale to su istym sposobom exibicionisti akych je medzi hetero pozehnane ... duha, no aj mne sa to spaja s tymi vlajkami pri pochodoch , ale nepoznam vyznam
@10 tiez suhlasim,ak sa niekomu nepacia gayovia nemam nic proti nech si to nevsima,tiez by som najradsej niekam nakopala takych chudakov co maju silne reci a myslia si ze su nejaki machri alebo uzasni a lepsi jak nejaky iny clovek ktory je napr. homosexual...smrt takym nulam!!!
A inak ta duha je odjakziva teda aspon myslim ich znakom ci jak to nzavat,ajked neviem preco prave duha sa spaja s gaymi atd..
Za gay symbol túto vlajku navrhol Gilbert Baker, ktorý v San Francisku pôsobil ako umelec na voľnej nohe. Vlastnoručne pomocou 30 dobrovoľníkov ušili dve obrovské dúhové vlajky, ktoré boli použité práve na tejto oslave. Skladal sa z ôsmich pruhov, ktoré reprezentovali nasledovne komponenty spoločnosti: ružový pruh - sex, červený pruh - život, oranžový pruh - zdravie, žltý pruh - slnko, zelený pruh - príroda, tyrkysový pruh - umenie, modrý pruh - harmóniu a fialový - dušu.V roku 1979 Baker vyhľadal spoločnosť Paramount, ktorý sa zaoberal výrobou zástav a objednal si od nich väčšie množstvo takýchto dúhových vlajok, ktoré sa mali hromadne použiť na každoročných oslavách. Vo výrobe však nastala chyba a z pôvodnej osem pruhovej vlajky sa stala šesť pruhová. Omylom sa vynechal ružový a tyrkysový pruh. Napriek tomu nová verzia šesť farebnej vlajky sa stala veľmi známou a začala sa používať aj v iných mestách. Vďaka veľkej obľube rýchlo stala sa stálym symbolom homosexuálnej spoločnosti. Dokonca aj v odborných kruhoch sa šesť farebná dúhová vlajka stala známou, keď na medzinárodnom kongrese výrobcov zástav ju registrovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale buzika akeho som raz videl v jednom obchodnom centre tak toho by som fakt bol byval najradsej prizabil ....nagelovane cierne vlasy , dievcenske brile,leskla kabelka a muzerantsky kabatik...ako sa vijadril vedla stojaci holohlavy chlapik svojej zene : toho by som len tycou obtiahol po chrbte
a k téme, nikdy som sa nad tým znakom nejako nezaoberal beriem to už ako samozrejmosť ale dúha je taká farebná, vyznačuje sa základnými farbami, a môže to naznačovať aj veselosť pestrosť a dobrosť, veď to by nebola gayprade keby tam nebola tá vlajka
@15 no to sa ani nečudujem. ked dokážeš vypustiť z mozgovne vetu typu "že takého by si prizabil", alebo ak sa ti výrok "toho by som obtiahol tyčou" zdajú smiešne, tak sa nečudujem. To bude naozaj krásna spoločnosť, ked budú ludia iba za to ako sa obliekajú, alebo ako zmýšľajú, objektami perzekúcie.
@18 presneeeeeeee
-som napisal najradsej prizabil!! ale neprizabil...to co som tam napisal je moj nazor.a ten mi zobrat nemozes ani keby si sa doondil..ja proste buzerantov neznesiem ..nech to uz pochopis ako chces.
a k tomu prizabitiu....niesom zato aby sa tu ludia mlatili za vyzor...ale co je moc to je moc...chalan s kabelkou akoze mam dost...
inak milujem obajobu tohto typu: "to je moj názor" ooooouuuuu jes! to je velmi velavravné.
A upriamovanie pozornosti na moju reakciu (že je napísaná prijebane) je tiež zajímavé. Nemyslím že väčšina ludí ju má problém pochopiť. Záver si vyvoď sám.
ja osobne by som ho sice rad prizabil ale len rad ale nespravil by som to ozaj...max by som mu hodil nejaku blbu poznamku na vyzor nech sa spamata ako vyzera ..tot vse ..pakujem s tadeto lebo fakt mam dost z tematiky buzeranti-chore mozgy ...
broste buzeranti mi vadia staci?...to ale neznamena ze ich budem zabijat...
A inak ta duha je odjakziva teda aspon myslim ich znakom ci jak to nzavat,ajked neviem preco prave duha sa spaja s gaymi atd..
Za gay symbol túto vlajku navrhol Gilbert Baker, ktorý v San Francisku pôsobil ako umelec na voľnej nohe. Vlastnoručne pomocou 30 dobrovoľníkov ušili dve obrovské dúhové vlajky, ktoré boli použité práve na tejto oslave. Skladal sa z ôsmich pruhov, ktoré reprezentovali nasledovne komponenty spoločnosti: ružový pruh - sex, červený pruh - život, oranžový pruh - zdravie, žltý pruh - slnko, zelený pruh - príroda, tyrkysový pruh - umenie, modrý pruh - harmóniu a fialový - dušu.V roku 1979 Baker vyhľadal spoločnosť Paramount, ktorý sa zaoberal výrobou zástav a objednal si od nich väčšie množstvo takýchto dúhových vlajok, ktoré sa mali hromadne použiť na každoročných oslavách. Vo výrobe však nastala chyba a z pôvodnej osem pruhovej vlajky sa stala šesť pruhová. Omylom sa vynechal ružový a tyrkysový pruh. Napriek tomu nová verzia šesť farebnej vlajky sa stala veľmi známou a začala sa používať aj v iných mestách. Vďaka veľkej obľube rýchlo stala sa stálym symbolom homosexuálnej spoločnosti. Dokonca aj v odborných kruhoch sa šesť farebná dúhová vlajka stala známou, keď na medzinárodnom kongrese výrobcov zástav ju registrovali.