Z Bulharska mi siel balik skoro mesiac a postovne bolo vacsie nez cena nakupu. Z Norska mi balik dosiel asi za 10 dni a postovne sa pohybovalo okolo 6 eur.
Vsetko je individualne - aj postovne aj cas dorucenia zalezi od krajiny, z ktorej ti to predajca posiela. Z vacsiny to mas do 4 tyzdnov doma, pokial sa to niekde nezdrzi alebo nestrati.
záleží z akej krajiny objednávaš najdlhšie mi chodil tovar z hong kongu (cca 35 dní) a najrýchlejšie mi prišiel z nemecka za 4dni.a poštovné závisý od predajcu
@miapia titul princezná si nechaj, som kráľovná. nabudúce sa nauč prečítať si popis produktu a neraguj na mňa s tým, že chceš prezentovať to aká si sprostá maj sa.
ktorému slovu z druhej vety @15 nerozumieš? mimochodom, ak sa snaží dievča, ktoré si nevie ani len prečítať popis produktu hovoriť o inom, že je sprostý, neuveriteľne sa strápňuje.. sorry, že ti to hovorím tak polopate ale inak by si to aj tak nepochopila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Poštovné je rôzne,niekedy je to 3x toľko ako tovar sám,niekedy je " free " niekedy je dolár,niekedy milioon
čakáš tak podobne,niekedy roky,niekedy dni,mesiace