neblazni ja by som ti napisal ako strasne ma bawi ziwot napisal by som ti ze poznam stranku kde wsetko zacína napisem ti do nej len malo a to bude wela a nie ze thak zbohom odomna len ahoy
blackgirl:len strapnujes emakov,dpc,holka,sak ty nic o emo nevies,ved to nema absolutne nic spolocne so smrtou,rezanim sa a podobne,to len take picky jak ty chcu byt zaujimave,tak zrazu su emo,o rok pride do mody chodit v zelenej pyzame a vsetky bude do skoly chodit jak zabky zelene
ak mas naozaj dost velke psychicke problemi tak radim odbornika (nic v zlom), na toto neni rezanie moc napomocne, ani emo kamarati. toto neni sranda a urcite takto nebudes emo...
Black..... ale na rozdiel od teba neni vacsina emo jebnuta ako ty a rezat sa nema zaujem. Ale sak ty sa rez dalej, ty za svoju jebnutost predsa nemozes.
NEWEM PRECO SA TO TAKTO VYVINULO A VELMI MA TO MRZI ZE SA PRAVE SEBAPOSKODZOVANIE PRIPAJA K EMU ........ VED TAK AKO SA MOZES PODREZAT EMAK TO MOZU UROBIT AJ HOPER CI DISKOFIL ALEBO PROSTE HOCIKTO INYYYY.....LENZE SAMNOZREJME KED TO BDU PROPAGOVAT POZERSKY EMACI TAK NAM TO AJ PRISCHNE : disappointed: ANO ANO VACSINOU JE TO O TAZKOM ZIVOTNOM UDELE O DEPKACH,POCITU BEZNADEJE,PREPLAKANYCH NOCIACH... NO AJ SMIECH,RADOST SU PREDSA PREJAVY EMOCII.....AJ KED PODLA MNA JE TO OTOM ZE LUDIA SA RADI STALE NA NIECO HRAJU A AKO PRISLO EMO TAK AJ ODIDE A PRIDE ZASA NIECO NOVE CO POULACIU OSLOVI A POOTM OSTANU LEN TI PRAVI NACO SA JA VELMI TESIM
nie nerezem sa, kazdy ma problemy..a stava sa ze ho nachvilku prestane zivot bavit..ale normalny ludia sa s toho snazia co najrychlejsie dostat aby boli opat stastny a aby ich zivot mal zmysel..chapes??a nie 24 hodin denne depkovat...a pls uz nepridavaj taketo stupidne temy!!..a prestan robit hanbu EMO!!!...ty niei EMO..ty si psychicky narusena!!!...a stym ti ja asi nnepomozem..
blackkkkgirllll...no narusena..lebo nwm ci normalny clovek by dokazal uz len zalozit takuto diskusiu..a precitala som si aj tie ostatne co si pozakladala ty..aale v jednom mas pravdu ..neviem o co ti islo .
ludia prestante tu sa na to neda diwat saq sa tu supujem jaq v sou bolka poliwku....kokos ale sa tu clowek nasmeje... inaq blackgirl pozor aby si nezasrala koberec.....ked ti najblizsie dojde chut na krv...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
pomahat ludom? toto nemyslis vazne? este ja im pomozem viac svojimi nezmysluplnymi recami. ako im chces pomoct? podat im ziletku?
HH VAZDNE
toto forum je vtip, ze???
tebe naozaj jeblo v bedni???!!!
Neviem. co tieto dnesne decka vymyslaju.
mozno ti tam pomoze niekto...
Ja rekuze ESKIMACI SEM... dokelu... Ja ze si tu pokecam s kamaratmi co ziju v iglu
preboha, ZOBUD SA!!!