emanuel1234 @admin chcem upozorniť na tohto užívateľa ktorý ma tu začal otravovať, keďže na birdzi neexistuje žiadna možnosť blokovania istého užívateľa tak na to upozorňujem rovno takto ak nejaká je tak mi to ukážte
ak ťa baví mať na birdzi X nickov a vzsedávať za tým celé dni a drbať do ľudí a mať tie svoje "duchaplné" vetné spojenia tak kľudne, ale raz stačí a dosť jo?
on je proste buzerant ktorého akosi baví ma v kuse buzerovať že @emanuel1234 ? @zajko30 ako mne je on ukradnutý, ide tu o to že na birdzi je milion obmedzeni ale za tie roky čo som tu nikto nebol schopný urobiť nejaký block alebo ignore list a maju to všetky weby
Mna asi dva roky obtazoval jeden k.k.t a pisal mi,ze ma chce nosit na rukach lebo ze chce takto posilovat. Ale postupne som si na to zvykol a jednoducho som to xol. Ale dakujem, ze som mohol teraz spoznat hviezdu menom EMANUEL
@pershing363 long time no see proste okolnosti ma prinútili používať birdz,
@kolini ako pre mňa za mňa mu zostavim aj fan club, hlavne som chcel upozorniť na funkciu čiernej listiny, kde by som si nahádzal podobných idiotov čo nemajú čo robiť ako on, lebo človeka fakt nebaví v kuse mazať iritatívne komenty nejakého pošuka ktorý sa ani nevie ukázať v pravom svetle, veď prešlo pomaly jedno desaťročie kým sme sa dočkali nejakej tej možnosti zmazania komentu pod vlastným obsahom, tak nemohlo pribudnúť aj to? samé obmedzenie a sračky, ani sa nedivím že to tu človeka po čase prestane baviť
pisat priamo tomasovi je strata casu ... on nezvykne reagovat na upozornenia ani na TS, ignoruje akukolvek zmienku o tom, ze vela veci, ktore sa tu deju, nie su OK ... podobne ako ostatni admini to ma totalne na haku ... mylim sa snad, @tomas ?!!!
ja som ho velakrat upozornovala na nazvime to "nevhodny" obsah niektorych blogov, ale kasle na vsetko ... ale ked sa tu objavi neskodne forum typu "su prazdniny a stale len prsi", to vymazu hned
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
- emanuel
v každom prípade je jebnutý ako ten Mojsej, vrana k vrane sadá........
- emanuel
@tomas daj prosím ťa tomu @emanuel1234 ban .....
verejný portál a môže si tu písať kto chce čo chce, to som nevedel???
tak potom ti pišem že si pííííííííííča........filip
Zjavny FAKE nick nejakeho dobre znameho usera.
@schizofrenik
@schizofrenik teba som tu jak dlho nevidel
sluha? ako to myslíš?
dúfam že nie sexuálne a ak tak dúfam že si ich enprijal DDDD
@kolini ako pre mňa za mňa mu zostavim aj fan club, hlavne som chcel upozorniť na funkciu čiernej listiny, kde by som si nahádzal podobných idiotov čo nemajú čo robiť ako on, lebo človeka fakt nebaví v kuse mazať iritatívne komenty nejakého pošuka ktorý sa ani nevie ukázať v pravom svetle, veď prešlo pomaly jedno desaťročie kým sme sa dočkali nejakej tej možnosti zmazania komentu pod vlastným obsahom, tak nemohlo pribudnúť aj to? samé obmedzenie a sračky, ani sa nedivím že to tu človeka po čase prestane baviť
po dosiahnuti negativnych hlasov od uzivatelov (nejakeho poctu) by sa ich konta proste zmazali..
pisat priamo tomasovi je strata casu ... on nezvykne reagovat na upozornenia ani na TS, ignoruje akukolvek zmienku o tom, ze vela veci, ktore sa tu deju, nie su OK ... podobne ako ostatni admini to ma totalne na haku ... mylim sa snad, @tomas ?!!!
ja som ho velakrat upozornovala na nazvime to "nevhodny" obsah niektorych blogov, ale kasle na vsetko ... ale ked sa tu objavi neskodne forum typu "su prazdniny a stale len prsi", to vymazu hned
ja @tomas - a fakticky nechapem, dost si zahrava ... neviem, ci si to neuvedomuje alebo je mu to uplne jedno