už nepijem, pila som furt monstre kedysi a už mi to ani moc nechutí
možno trochu mi to pomohlo zostať hore
tak prospešné to určite nie je neviem, energeťáky a ich prospech/zdravie ma nikdy netrápili, keďže ich nepijem a neplánujem nejak
ani mne nechutí možno kebyže si tam dáš veľa cukru?
juj fuj niee, podla mna to je nechutne tie energeťáky.
pila som to raz v zivote na sportovom sustredeni,ale fakt nič moc.
už ked som potrebovala byt dlhšie hore,alebo zahnan unavu,tak som si dala zeleny caj (ehehe), alebo kavu.
nechutí mi to. Je mi z toho na grcanie len keď to cítim. Keď potrebujem energiu tak zvyknem buď kávu alebo zelený čaj piť. A keď ti káva nechutí tak si ju daj s mliekom a cukrom napríklad.
nepijém.
radšej si dám ovocnú šťavu,guaranu,maca...
neviem ako sa naučiť piť kafé,ja som sa "naučila" tak,že som najskor začala lubiť kavove zrnka v čokolade
a niekedy dosť spraví aké mlieko si tam dáš (ak nechceš čistú)
Pijem občas. Pomohli, ale len na krátko. Som závislák na kofeíne v hocijakej forme a musím s tým prestať. Káva mi už nezaberá a ani zelený čaj, takže, no, načo to vlastne pijem?
Ten mochitový z Lidla som mala najradšej
mne to náhodou chutí ale nepijem, lebo nemám prachy a je to svinstvo takže si to doprajem len keď viem, že musím vydržať silno hore a nemám možnosť si uvariť silný čierny čaj
nepi kávu. káva je hnus. Pi čaj, je to chutnejšie a má to väčší účinok, teda....ono sa ti ten teín dostáva do celého tela postupne tzn. nedostaneš taký nával energie hneď po vypití ako po káve, ale káva aj o to rychlejšie vyprchá, po čaji vydržíš dlhšie hore (A to nemyslím clever čaj z billy, ale také tie proper čierne)
Nepijem.
Nepomáhajú, akurát sa mi z nich trasú ruky (a to som veľký kávopič).
Za škodlivé ich rozhodne považujem.
Káva je vo svojej podstate hnusná, ale káva je rituál, spoločenská (alebo nespoločenská ) udalosť... skúšaj kombinácie, cukor, med, mlieko, smotana, sójové mlieko, čokoládový sirup, šľahačka, zmrzlina.. Osobne neznášam sladenú kávu, ale to asi nie je častá preferencia
len vo velmi kritickych situaciach, ked proste potrebujem ostat hore... ale ono to ma dost kratkodoby ucinok a niekedy sa mi stane len to, ze som stale unavena, ale neviem zaspat
takze najlepsi je asi fakt spanok
alebo namiesto energetaku este caje - mate, dlho luhovany pu-erh, alebo aj zeleny
(ale normalne sypane a nie ten sackovy odpad)
nepijem.
nepomáhajú, lebo ich nepijem. (ale isto by to nerobili, ani kebyže ich pijem. minimálne nie nezištne.)
samozrejme, že to nie je zdravé!
neuč sa ju piť. nauč sa správať k svojmu telu tak, aby to nebolo potrebné.
osobne jediné, čo takto píjavam, je čierny čaj. aj to nie pravidelne a len v deň, kedy som sa voľajako nedobre zobudila a chcem telíčku trošku pomôcť pracovať.
energeťáky nepijem vôbec, kávu len výnimočne, keď mám chuť
radšej čaj..
spolubývajúci pije denne tak 2-3 energeťáky a ja mám potom naňho nervy lebo má nervóznu nohu..
Ono to je tak ked to piješ často napr 4krát do týždna tak tvoje telo si na to zvykne a nemá to žiadny učinok napr.ked máš nejaké nakopávače tak tiež musiš zvyšovat dávky aby to malo učinok...Ale jeden krát do týždna tak to bude zaberat 2hodiny samizda...
ja tiez ked pracujem tak pijem redbull denne, kedze kava je hnus:?: @elemia ako sa mam spravat k telu, aby som mal kazdy den od skoreho rana az do vecera energiu bez kofeinu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
možno trochu mi to pomohlo zostať hore
tak prospešné to určite nie je neviem, energeťáky a ich prospech/zdravie ma nikdy netrápili, keďže ich nepijem a neplánujem nejak
ani mne nechutí možno kebyže si tam dáš veľa cukru?
nie
zdravšia z toho nebudeš
načo?
ak myslis proti nespavosri - nepomahaju
ano
postupne
pila som to raz v zivote na sportovom sustredeni,ale fakt nič moc.
už ked som potrebovala byt dlhšie hore,alebo zahnan unavu,tak som si dala zeleny caj (ehehe), alebo kavu.
radšej si dám ovocnú šťavu,guaranu,maca...
neviem ako sa naučiť piť kafé,ja som sa "naučila" tak,že som najskor začala lubiť kavove zrnka v čokolade
a niekedy dosť spraví aké mlieko si tam dáš (ak nechceš čistú)
Keďže, ich nepijem, tak neviem, či mi poháhajú.
Určite nie.
Nepi niečo, čo ti nechutí.
Ten mochitový z Lidla som mala najradšej
obcas kavu (raz za par dni)
obcas club-maté (raz za jeden/dva tyzdne)
nepi kávu. káva je hnus. Pi čaj, je to chutnejšie a má to väčší účinok, teda....ono sa ti ten teín dostáva do celého tela postupne tzn. nedostaneš taký nával energie hneď po vypití ako po káve, ale káva aj o to rychlejšie vyprchá, po čaji vydržíš dlhšie hore (A to nemyslím clever čaj z billy, ale také tie proper čierne)
Nepomáhajú, akurát sa mi z nich trasú ruky (a to som veľký kávopič).
Za škodlivé ich rozhodne považujem.
Káva je vo svojej podstate hnusná, ale káva je rituál, spoločenská (alebo nespoločenská ) udalosť... skúšaj kombinácie, cukor, med, mlieko, smotana, sójové mlieko, čokoládový sirup, šľahačka, zmrzlina.. Osobne neznášam sladenú kávu, ale to asi nie je častá preferencia
takze najlepsi je asi fakt spanok
alebo namiesto energetaku este caje - mate, dlho luhovany pu-erh, alebo aj zeleny
(ale normalne sypane a nie ten sackovy odpad)
nepomáhajú, lebo ich nepijem. (ale isto by to nerobili, ani kebyže ich pijem. minimálne nie nezištne.)
samozrejme, že to nie je zdravé!
neuč sa ju piť. nauč sa správať k svojmu telu tak, aby to nebolo potrebné.
osobne jediné, čo takto píjavam, je čierny čaj. aj to nie pravidelne a len v deň, kedy som sa voľajako nedobre zobudila a chcem telíčku trošku pomôcť pracovať.
nie
no dobre ti to robit nerobi isto
?
radšej čaj..
spolubývajúci pije denne tak 2-3 energeťáky a ja mám potom naňho nervy lebo má nervóznu nohu..
nie
ano
nepoviem
@elemia ako sa mam spravat k telu, aby som mal kazdy den od skoreho rana az do vecera energiu bez kofeinu?