...videli ste film euro trip???...ak ano aky mate nanho nazor???...ja si myslim ze su tam aj vtipne situacie ale pointa je dost chaba...a ked berieme do uvahy kolko ludi si to pozrelo v amerike tak najmä ti ,,neskuseny,, si zrejme budu velmi dlho mysliet
ja si myslim ze je to skvela komedia ale ano mas pravdu je bez pointy a taka klasicka americka kde sa vsetko skonci bud sexom alebo bozkavanim, no alebo vyhadzovanim tych talarov po skonceni vysokej (tie hranate capice)..
a som si ista ze tou nebudu verit ved aj toho maleho chlapca v nemecku (s hilterovymi fuzikami) nevikreslili pekne a predsa tomu nebudu verit.. aj ked ano o slovensku sa toho vie menej, ale hlavne ze mi vieme ze v bratslave je zeleznica
lol A kolko si videla ty americkych filmov a myslis si, ze taka je amerika naozaj?
Ti "neskuseni" (makke i, nominativ pluralu by si mohla ovladat) by ani nevedeli, ze nejaka Bratislava existuje... Aj zla reklama je reklama, mozno sem pridu nejaki extremisti a budu sklamani .
tsssss skvely film ale tak co narobis to je proste satira na nieco a za to ze si uz vybrali nejaku krajinu z vychodu kde bol volakedy komunizmus tak za to nemozme :/
Je veľa takýchto filmov, že pointa žiadna, ale pozerá to mega veľa ľudí, lebo sú tam primitívne vtipy. Nehovorím, že nie sú vtipné, ale predsa len, je to veľmi jednoduchý humor. Ale tak niektoré scény sú fakt vtipné, a aj také filmy treba...
Dá sa na tom zasmiať... Ale akože mi chceš povedať že napríklad ty veríš všetkým americkým filmom? je to hlúposť sa nad takými to banalitami rozčuľovať.. aj tak väčšina američanov nevie čo sa nachádza za oceánom...
euro trip je typicka trapna americka teenagerska komedia nie, ona nie je typicka...to uz je brane ako parodia, zosmiesnovanie ako sranda. oni ti amici (aspon vacsina) nie su zas taki blbi aby tomu uverili
V Americkej teen komédií ide o to, že na začiatku je pár chalanov, spolužiakov zo strednej, ktorí sa zaľúbia a 80 minút musia prechádzať rôznymi trápnosťami (od jedenia hovien, až po situácie, keď stoja nahí pred veľkým množstvom ľudí a zakrývajú si svojho ehm rukami a trápne sa pri tom usmievajú, a snažia sa povedať, ako sa do tej situácie dostali). Nakoniec to dobre skončí a posledných 5 minút razu každý chodí s tou správnou. Všetci sú šťastní a všetko krásne dopadlo...
Jak slabá pointa a ktorý film má dobrú pointu ? navyše toto je komédia a pola mna velmi dobrá, pri komédiach je pointa velmi vzácny jav a eurotrip ju mal ešte dorbú
no a čo že tam bola bratislava vykreslená ako največšia stoka? mi sa tiež pozeráme na zábery z bronxu kde je samy gangsta a odpad všade naokolo (btw tie zábery z bratislavy boli skutočne z bratislavi! neviem presne kde to bolo ale ked si to pretočíš a pozorne budeš sledovať co je kde popísane na stenách najdeš tam napr rcls čo bratislavsky tager)
takže zhodnotenie: jeden z mojich najoblúbenejších filmov, lebo ma pri nom boli bránica a aj po 10videní sa na nom zasmejem a myslím že to je účel komédie a táto ho splna naplno
Ono to nemá pointu, je to len tuctová komédia pre masy, ktorá ma zarobiť peniaze a zabaviť.
To, že tam stvárnili Europu tak ako stvárnili ma nezaujíma. Každý by mal najprv vidieť na vlastné oči čo a ako.
Nejaký hlúpy jedinci za velkou mlákou, ktorý si po zhliadnutí Eurotripu pomyslia, že na Slovensku vylievame splašky z okien ma vôbec, ale vôbec nerozhádžu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a som si ista ze tou nebudu verit ved aj toho maleho chlapca v nemecku (s hilterovymi fuzikami) nevikreslili pekne a predsa tomu nebudu verit.. aj ked ano o slovensku sa toho vie menej, ale hlavne ze mi vieme ze v bratslave je zeleznica
Ti "neskuseni" (makke i, nominativ pluralu by si mohla ovladat) by ani nevedeli, ze nejaka Bratislava existuje... Aj zla reklama je reklama, mozno sem pridu nejaki extremisti a budu sklamani .
V Americkej teen komédií ide o to, že na začiatku je pár chalanov, spolužiakov zo strednej, ktorí sa zaľúbia a 80 minút musia prechádzať rôznymi trápnosťami (od jedenia hovien, až po situácie, keď stoja nahí pred veľkým množstvom ľudí a zakrývajú si svojho ehm rukami a trápne sa pri tom usmievajú, a snažia sa povedať, ako sa do tej situácie dostali). Nakoniec to dobre skončí a posledných 5 minút razu každý chodí s tou správnou. Všetci sú šťastní a všetko krásne dopadlo...
no a čo že tam bola bratislava vykreslená ako največšia stoka? mi sa tiež pozeráme na zábery z bronxu kde je samy gangsta a odpad všade naokolo (btw tie zábery z bratislavy boli skutočne z bratislavi! neviem presne kde to bolo ale ked si to pretočíš a pozorne budeš sledovať co je kde popísane na stenách najdeš tam napr rcls čo bratislavsky tager)
takže zhodnotenie: jeden z mojich najoblúbenejších filmov, lebo ma pri nom boli bránica a aj po 10videní sa na nom zasmejem a myslím že to je účel komédie a táto ho splna naplno
To, že tam stvárnili Europu tak ako stvárnili ma nezaujíma. Každý by mal najprv vidieť na vlastné oči čo a ako.
Nejaký hlúpy jedinci za velkou mlákou, ktorý si po zhliadnutí Eurotripu pomyslia, že na Slovensku vylievame splašky z okien ma vôbec, ale vôbec nerozhádžu.
to so Slovenskom prehnali,inak ppc...