Že against violence v tom titulku Uploaderov nick je tiež krásny A nechce sa mi to celé pozerať, neofašistických prognostikov moc nemusím, už z toho kúska som sa skoro doblil aká je to neuveriteľná kokotina..
aby nedošlo k nedorozumeniam, nemam nic proti inym rasam, niesom rasista, fasista ani nic podobne...iba si myslim ze v europe by sme si mali zachovat nasu, europsku kulturu...
Ak budú niektorý ľudia rovnako sprostý ako dnes je to možné, ale nevidím to vôbec tak hnusne a čierne ako toto "White Media" video. Viem, že moslimovia žijúci v USA alebo EU sú omnoho múdrejší ako tí, čo žijú napr. v Iráne. Toto video neupozorňuje ľudí na "hrozbu", ale vyvoláva ešte väčšiu xenofobiu v debiloch ako tích, čo spravili toto video. Ked sa potom takýto primitív bude prechádzať po ulici v skupinke svojich "klonov" a uvidí moslima alebo černocha hned mu v tom mikro-mozočku prepne a uvidí v ňom hrozbu, ktorú treba vyhnať. Hambím sa za tieto zvieratká.... Ludia rozmýšlajte.
ja nemám nič proti žiadnemu náboženstvu ale je pravda že niektorí moslimovia si už aj domýšľajú aj to čo nieje ich "poslaním od Alaha" a tiež to čo vobec nieje v tom ich Koráne či kde..niektorí sú možno sfanatizovaní ale tak zase netreba zovšeobecňovať...
To video je fakt,niesom proti iným narodnostiam ale Europska kultúra musí byť zachovaná,preto je neprípustné aby sem masovo liezli moslimovia a pristahovalci
@pissoff A prečo by nemohli? Európania už mohli kolonizovať svet a správať sa jak kokoti? Myslím že oproti tomu je asi všetko čo doteraz spravili ostatní úplný bigbít Kultúry by sa mali naučiť žiť spolu v mieri, myslím že sa to dá aj inak ako zamínovaním európskych hraníc A píšeš že "nie som proti iným národnostiam," hmm a obmedzenie slobody pohybu ľuďom určitej národnosti nie je tak trochu krokom proti nim?
A nejaká jednotná európska kultúra je viac jak diskutabilná..
Venované všetkym nazi dementom brázdiacim planétu:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
" myslim ze v europe by sme si mali zachovat nasu, europsku kulturu"
Asi tak ako sme ju my zachovali v Amerike, Austrálii, velkej časti Afriky,...
Miešaniu kultúr a náboženstiev nezabráni ani vojna. Verím tomu, že ty nie si rasista, ale tvorcovia tohto video určite áno.
A nejaká jednotná európska kultúra je viac jak diskutabilná..
Venované všetkym nazi dementom brázdiacim planétu: