Tak čo dnes štartuje, na Jednotke o 20.15 prvé semifinálové kolo Eurovízie, tak ako ste vy natom ste pripravený, na túto show, pozriete si ju? No, ja osobne ano, čo poviete na výber moderátora? Pyco, je super, ale zvládne t
Pyca zavolali lebo dokáže svojích ksychtom predať aj štvorpásikové adidasky colníkovi.
A v podstate je jedno kto postúpi ak st evideli kto vyhral minulý rok a predtým Lordi nemáme šancu pokiaľ nezoženieme nejaké obludy v maskách.
no ja som mala pocit, ze niektore skupiny a interpreti si zmylili sutaz..jedine sa mi pacila Tublatanka a ta bola aj tak nesutazne no dost som bola sklamana a to, ze sa Kepenova dlho drzala na prvom mieste, tomu uz vobec nerozumiem
sledoval som to, a v podstate som to nejako pretrpel v dosť dobrom zdraví, čo som docela aj prekvapený ... a konečne zvýťazil niekto, kto na to má. Dúfam, že aj do buddúcna to bude tak. že výťazi jednotlivých semifinalových kôl budú zaslúžený žiaden marketing, či pekná face
zimanyiova bola dobrá, čo už. A ju jedinú som si vedel predstaviť z tejto desiatky ako niekoho, kto bude reprezentovať našu republiku aj keď jej štýl hudby je od môjho na hony ďaleko, ale proti gustu žiaden dišputát
tak som sa tešila...a ako to dopadlo...zatiaľ o ničom a pochybujem, že niekto prekvapí...treba nejakú pecku...niečo čo sa dá aj počúvať ale aj pozerať...niečo čo chytí za srdce..a nieje to tuctové...všetko je na jedno kopyto...o ničom...nestačí sa postaviť na javisko a čakať čo príde a ako to príde...ale na palondera a hasprovú môžeme byť hrdí..aj keď veľmi neuspeli..boli fakt dobrí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A v podstate je jedno kto postúpi ak st evideli kto vyhral minulý rok a predtým Lordi nemáme šancu pokiaľ nezoženieme nejaké obludy v maskách.
Nejako extra ma to nezaujíma...
...nuda a interpreti absolutne onicom, nedalo sa to pozerat.
zimanyiova bola dobrá, čo už. A ju jedinú som si vedel predstaviť z tejto desiatky ako niekoho, kto bude reprezentovať našu republiku aj keď jej štýl hudby je od môjho na hony ďaleko, ale proti gustu žiaden dišputát