k výroku si daj podmienku, napríklad, že ,,neviem,, je alebo nie je akceptovatelnou odpovedou. lebo v otázke ti ide o negáciu protikladnej odpovede, nie?
na vseko je odpoved nemusi byt spravna ale je takze @1umres ked pride tvoj cas...vznikol ked sa na vesmire poslkadali kusky sveda dokopy a dostrali sa ku gravitacke @4 ano inak by neboli skutocne javy na svete @6 lebo je to ako magnet pri svete nemas ju ako vypnut lebo ju nikdo neovlada @8 je nekonecny lebo je tiez hulaty takze nema konca stale sa ide dokola @9 zajtra bude nuda neni zac ja viem
@26 aby si neublizili este skor nez vykonaju svoj "atetnat" a druhá otázka, áno aj ježko sa dá zmačkať, ale bolí to. @5 prvý ročník na gymnáziu Negácia výrokov
takých otázok je asi najviac v rámci kozmológii, buhaha, mhmmm, mmm, mľask , no takže takto: Aké objekty tvoria tmavú hmotu, z ktorej je tvorený vesmír? (90%) ... samozrejme, táto otázka nemusí byť správna , najmä to slovo "objekty", niektorí vedci by asi dali častice, lebo sú si istí, že to budú ony, s nejakou hmotou teda energiou; a keby som bola filozof kozmológie, táto otázka by úúúrčite inak vyzerala
Vlastne na každú otázku existuje odpoveď....kedy príde koniec sveta? 22.9.2056...je to blbosť ale odpoveď nie? na všetko môžete odpovedať len či správne
Ale veď tá vec s čiernymi dierami je predsa úplne jasné ... Lebo pohlcujú všetko svetlo okolo a aj to, ktoré samy vyžarujú, takže je jasné, že ich nebude vidno
61 Keď namierime laserový lúč s pálivými schopnosťami na zrkadlo, odrazí sa, pretože má vlasntosti lúču, alebo prepáli zrkadlo, pretože dokáže a je vyrobený na to aby prepaloval a prerezával materiály??? Toto ma trápi O tom lúči som hovoril ako o veci, nie nejakej osobe, takže nechcem tu čítať nič ako ,,Prečo sa ho nespýtaš?" ....
filiptri, ale otázka, prečo ČD sú neviditeľné nie je dobre skonštruovaná, ale dobre, nebudem to riešiť a vedci vedia, kde sa ČD nachádzajú, takže celkom "neviditeľné" nie sú... podľa jednej teórie by mala byť čiernou dierou každá častica dokonca ale radšej to nejdem rozvíjať, lebo niektorým asi vadí, keď niekto niečo sa dozvie viac a už ho označia za toho, čo má patent na pravdu... grg.... šťastný nový rok
Neviem, o čom hovoríš, ale ja hovorím o tom, že ...
"ale radšej to nejdem rozvíjať, lebo niektorým asi vadí, keď niekto niečo sa dozvie viac a už ho označia za toho, čo má patent na pravdu"
-toto podľa mňa nie je na mieste, lebo patentom na pravdu sa dá označiť skôr vnucovanie svojho názoru ako parafrázovanie nejakých vedeckých poznatkov ...
neivem či totu bolo...alee čo bolo ako prve vobec prve vo vesmire ved z neičoho vzniknut vesmir musel,a to z čoho je vesmir aj to musel obyt z niečoho a aj toto z niečoho atd...uplne prva vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Aky dlhy penis bude mat mojho vnuka vnuk ktory ma brata a ten ma vnuka a ten ma dceru v posve?
2.Keď sa môže mačka zježiť,môže sa aj ježko zmačkať?-toto ma "trápi" už dlho
Bude na konci tvojej odpovede nie?
tak stymto sa budete trpita
@5 prvý ročník na gymnáziu Negácia výrokov
napr. dajme tomu ze Slon to je odpoved na vsetko
ukazkovy priklad ako sa to krasne da pouzit
Existuje boh?
Slon
he?
Slon
trepes blbosti...
ale je to odpoved ste nechapavy, co na tom ze sa moze javit ako absurdna
ale ja by som na vsetko odpovedal vreco viete ide Euro vreca budu v mode teraz
A to si ešte nevidel ako skupinka asi 100 ľudí odpovedá na každú otázku "Bajaja"
Ale veď tá vec s čiernymi dierami je predsa úplne jasné ... Lebo pohlcujú všetko svetlo okolo a aj to, ktoré samy vyžarujú, takže je jasné, že ich nebude vidno
žeby sa stalo to, čo pri väčšine prípadov dopadu, tj. časť žiarenia sa odrazí a časť prenikne do prostredia?
určite si to napísal dobre?
Z toho zacyklením pohlavný úd nespravíš
Je rozdiel v "patente na pravdu" čo sa týka vedomostí a čo sa týka názorov
Neviem, o čom hovoríš, ale ja hovorím o tom, že ...
"ale radšej to nejdem rozvíjať, lebo niektorým asi vadí, keď niekto niečo sa dozvie viac a už ho označia za toho, čo má patent na pravdu"
-toto podľa mňa nie je na mieste, lebo patentom na pravdu sa dá označiť skôr vnucovanie svojho názoru ako parafrázovanie nejakých vedeckých poznatkov ...
@72 zajtra o 11:34 ta v auparku zrazi eletricka.