hmmm tato tu uz bola. Predstavte ste tu novy napr vy tu vseci. A teraz citali by ste si diskusie ktore tu uz boli pred vasim zaregistrovanim?? boha ja by som to nerobil. iba tie nove. vsak by som ako kokot hladal. nepoviem keby sa autorka pytala ci otehotnie ked sa pobozka no jebnuta by bola. Ale tema je v celku dobra. Kde sa da filozofovat nie?
A k teme.
Moj nazor zivot po zivote je taky, ze ked clovek umrie dusa ostava tu na zemi. vsak existencia duchov je potvrdena. Mozno su tu za trest. alebo su ako anjeli strazny. Aj to by bola jednotliva variatna. ... mozno je aj nebo. a peklo. A ak by bolo nebo tak tam by sli ty dobry a zly by boli tu na zemi. Ale potom by boli naozaj zly duchovia hmmm. kurwa zamotal som sa .
povrdenie existencii duchov je jednoducha. Su na to velmi citlive pristroje. napr. zvukove. Boli aj rozne filmy o tom a aj ukazovali. Vlastne poculi buchanie lepsie naznak tych pristrojov. Napr. mne sa stalo ked som bol mali toto. Spim spim a spim a zrazu slova. Preco hnevas svojich rodicov. Som zacal plakat na to si pamatam do teraz. Alebo to, steklenie na nohy a v miestonosti nebol nikto!!! to viem. Vlastne povedal by som. Dobry duch. ktory nechcel aby som ochorel a hneval rodicov. he
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A k teme.
Moj nazor zivot po zivote je taky, ze ked clovek umrie dusa ostava tu na zemi. vsak existencia duchov je potvrdena. Mozno su tu za trest. alebo su ako anjeli strazny. Aj to by bola jednotliva variatna. ... mozno je aj nebo. a peklo. A ak by bolo nebo tak tam by sli ty dobry a zly by boli tu na zemi. Ale potom by boli naozaj zly duchovia hmmm. kurwa zamotal som sa .