oplatí sa hlavne na nejaké techno párty alebo koncerty alebo si ju človek užije aj na obyčajnej narodeninovej oslave ? Prosím, nepýtam sa zažratých protidrogovcov, fakt nemám na to náladu a odpadávam z toho potom. Ďakujem
Pri polku si len naspeedovany mas vela energie ako keby si vypil 5 redbulov rychlo hovoris a rychlo rozmyslas. s kazdym sa bavis. Hudba ti znie ovela lepsie.
Pri vysokej davke mas silny najazd obrovsku euforiu stav ako keby si mal orgazmus pocitujes v celom tele si naspeedovany ale zaroven uvolneny mas chut sa hybat a tancovat, nerozmyslas ako za triezva si empaticky. Velmi dobre si rozumies s opacnym pohlavym a vela sa maznas a bozkavas. Si ukecany a velmi spokojny. Stav sa trochu pripomina zalubenost.
@morningcoffe už ani neviem kto so mnou hovorí vážne a kto nie a má to len účinok energie na celú noc, alebo aj nejaké euforické pocity ? A pre začiatočníka je vhodný asi ten ružový granát ?
@movehigher oplatí sa kdekoľvek kde nemusíš mať paranoje z ľudí okolo, a kde si prípadne dajú s tebou. také skupinové objatie ľudí na extáze stojí za to kdekoľvek a kedykoľvek
ak tam však na nej budeš jediná, tak by som zvolil radšej nejaký ten koncert alebo tak.
techno mi nepríde ako dobrá voľba, ale to je asi len otázka vkusu.
@ps102 Bez takých ľudí by sme nemohli zistiť mnoho vecí...
A k téme. Skúsenosti nemám, ale ak by sa okolo tvojho domu začalo diať niečo divné, prípadne ti budú na dvere klopať cudzí ľudia, daj mi vedieť, prosím.
@midnight no bola by som jediná diki za radu. asi si to nechám na lepšiu príležitosť. lebo bude oslava 18stky a ja nerada pijem a nejako sa odreagovať chcem lebo pozerať sa len tak na ožratých je depresívne. A huby som nenašla smiley:
začína to extázou, potom travou a nakonec drogami.....
po nejakom čase, budeš psychický labilná, začnú sa objavovať paranoje, myšlienky na samovraždu...
v tojej duši sa usídli diabol a ak si ešte v tomto stave dáš poradiť, čo je veľmi ťažké pre tak osoby, pomôže ti jedine exorcista...
bude to pre teba vykúpenie...
ako budúca matka by si si to mala veľmi dobre rozmyslieť, čo budeš robiť
@movehigher huby na oslavu 18tky vôbec nie sú dobrý nápad. tráva by ti nestačila? lebo tieto všetky varianty čo spomínaš sú také že... proste... ehmm, že dávať si ich vo chvíľach kedy nemáš možnosť bez obáv úplne stratiť kontakt s reálnym svetom... nem dobrý nápad...
@midnight no po tráve zaspím o pólnoci keď som si minule zvarila fiňak. o pol noci som šla domov ale tak že som skoro postojačky zaspala asii sa premožem a budem piť. To si človek neužije keď požíva drogy sám a ostatní sú ožratí
@zajkousko
"začína to extázou, potom travou a nakonec drogami....."
ehm...
hm... ehm...
( )
...začína to pocitom stratenosti a bezvýznamnosti vrámci sveta, pokračuje hľadaním niečoho čím by sa človek mohol cítiť výnimočný, potom zablúdi na omšu a onedlho to končí tak že píše kokotiny ako ty
tyvole ale pobavil si ma
a ešte bonusovo, to ako si to napísal je vlastne "začína to extázou, potom to začína trávou, a nakoniec to začína drogami"
"je mi ťa ľúto, prepáč, ale ty asi nemáš 19 rokov"
je mi ťa ľúto, prepáč, ale ty ak máš 27 rokov tak si mentálne zaostalý
"ako budúca matka by si si to mala veľmi dobre rozmyslieť, čo budeš robiť"
ty zas podľa toho čo vravíš by si si mal veľmi dobre rozmyslieť či niekedy budeš otcom.
a mal by si v záujme celej civilizácie dospieť k rozhodnutiu že nie
jeden kamoš zvykne tak bežne na dramáči zožrať 3-4 kolesá a je mu hej do rána... ja to velmi nemôžem lebo sa viem rýchlo vyčerpať pri tanci a bojim sa že čo potom... ale každý začiatočník je s 1 spokojny
Tak po prvé, kolesá sú speedové a tripové, takže v zásade nemusíš byť vôbec "naspeedovaná"...
Ale tak či tak je to kokotizmus nežerte to deti už prosím vás toľko. Nabudúce si to jebni jak niektorí u nás rovno už aj cez týždeň k pivu do krčmy aby tam sedeli pretlačení jak banda matriošiek škrípajúc zubami, kým nejdú domov vyplieskať kobry...
Ach, ta skazena mládež. Kľudne sa nadroguj, ale predtým ešte zavolaj na centrálny príjem do nemocnice, nech ti rezervujú miesto a sanitku, nech čaká pred tvojím blokom a nezabudni aj políciu kontaktovať, nech ťa potom zabasnu.
@movehigher tak ako napísal midnight v @15 že môžeš mať paranoje keď sa ocitneš medzi ľuďmi ktorý sú úplne na inej vlne (napr. alkohol, triezvy) a môžeš sa cítiť veľmi nepríjemne. A čo sa týka toho ružového granátu, tak si daj radšej menej(polku) nejedz celú, lebo je to fakt strela a každý to na tebe bude vidieť, že si niekde inde a budeš fakt všetkých milovať . Veď skus a uvidíš aj keď si myslím, že alkohol stačí , lebo je to trošku aj hazard so životom.
@admin bodaj by si zemrel dorana @thebad mne len chybaju casy, ked sa fetaci za seba hanbili. ako nech to beru, ich zivot, ale na tinedzerskom portali si pytat rady? dufam, ze ked nejaky pedofil sa tu bude pytat, ako znasilnit dieta, tiez to tu nechaju
@antifunebracka Neviem, podľa mňa nie je na škodu informovať sa a nechať si poradiť od užívateľov, ktorí s tým majú nejaké skúsenosti. Iste, možno by na túto tematiku boli vhodnejšie špecializovanejšie fóra a nie tuná toto pre deti; ale aj tak mi to nepríde ako nevhodné.
@antifunebracka ...Problém znakovej reči je v tom, že nie každý si vie dostatočne usporiadať asociácie....
No. Pedofil, narozdiel od narkomana, neubližuje len sebe. Hoci by sa dalo argumentovať tým, že rady pedofilovi by mohli zmierniť utrpenie obeti, ale... V zásade keď niekto niečo brať chce, tak to vezme. A keď mu o tom skúsenejší niečo povedia, tak to celé má šancu na lepší výsledok.
@antifunebracka Tak neviem, či by musela byť reč zrovna o normálnosti; ale isteže, viac žiješ v "normálnom" svete než ja, tak máš nárok viac určovať pravidlá tohto sveta než ja.
@thebad ak podla teba narkomani neublizuju druhym, odporucam ti vypocut si prihody clenov rodin, ktore medzi sebou narkoma maju, prip. obcas si aj nieco precitat, napr o tom, kolko ludi narkomani z roznych dovodov pozabijali
@51 Tak asi bude troška rozdiel medzi pravidelným užívateľom narkotík a rekreačným užívateľom iných skupín drog; či hádžeme všetkých a všetko do toho istého vreca?
@thebad o, prepac, nevedel som, ze uzivatelia ecka su uplne mierumilovni anjelici, taktiez som ani nevedel, ze vytahujem nepripustne argumenty, za co sa samozrejme uprimne omluvam
@antifunebracka Ty máš v drogovej problematike celkom hokej, je tak? Konkrétne na extáze nevzniká absolútne žiadna fyzická závislosť, na rozdiel od heroínu napríklad a vzniká len mierna psychická závislosť v porovnaní s pervitínom. Pokiaľ ide o závislosť, je extáza hlboko pod cigaretami, vlastne skôr bližšie ku káve. A prepáč, ale naozaj som nevidel článok s nápisom "Závislosť na káve mi zničila život".
@thebad samozrejme, ecko je uplne neskodne a nijako nenici ani telo, vlastne by ho matky mali pribalovat detom k desiatam. nic neni lepsie ako zlahcovanie dopadu drog, way to go!
Mna by skor zaujimalo aky je sex po uziti extazy, uz davnejsie som to chcela vyskusat ale predstava hopsania na nejakej party medzi cudzimi ludmi ma velmi nelaka
@antifunebracka Ty cez svoju zaslepenosť nevidíš rozdiel medzi zľahčovaním a objektivitou. Ja som bol párkrát zhulený, aj to bola pičovina, pijem málokedy a fajčiť som prestal, takže nemám najmenší dôvod straniť sa, prípadne niečo zľahčovať. Ale keď vidím niekoho bez základných informácií slepo obhajovať nejakú pseudorealitu, nedá mi nevyjadriť sa k tomu. Drogy sú slobodná voľba ľudí a keby nebolo vo vláde tolko tebe podobných mudrlantov, tak by drogy narobili omnoho menej škody. To, čo skutočne dojebáva človeka na drogách je predovšetkým bordel, ktorý je v dávke okrem drogy. A ten bordel tam proste bude, kým sa to bude vyrábať potajomky v prdeli sveta. S tým sú spojené riziká predávkovania kvôli neznámej koncentrácii a boh vie čo ešte. Už skôr som čítal, že vo Švajčiarsku (abo dakde na severe? neviem, istý si už niesom, ale šlo o krajinu/y, ktorá je 100 rokov pred Slovenskom) sú zariadenia, kde človek príde, odborne mu podajú čistý heroín, človek si užije len s minimálnym rizikom v porovnaní s "matrošom z ulice" a vráti sa k úplne normálnemu životu.
@antifunebracka ecko neni uplne neskodne ale osobne nepoznam nikoho komu by z toho prepalo. su to len obycajne tabletky ako kazde ine..takze kto si to prilezitostne supne na nejakej zabave toho by som narkomanom nenazval :ehm:
@thebad ja nie som nijako zaslepeny, absolutne by mi nevadilo, keby boli legalizovane VSETKY drogy ako v portugalsku - dospeli nech si robia co chcu, ale v sukromi, preboha, nie tu blaznit nic netusiace deti recami ze je to vsetko vlastne uplne ok, lebo neni. ecko je vstupna droga, vela ludi pokracuje dalej k omnoho tvrdsim srackam. taka @peculiar a verim ze aj @phantasia by ti vedeli povedat, kde koncia ludia co tu zacinaju @kosmiklove to je dobre, ze osobne nepoznas, ale to o nicom nevypoveda. rovnako ako to, ze existuju prilezitostni uzivatelia nic nehovori o tazkych narkomanoch. drogy VZDY boli aj budu pros3edkom, ku ktoremu sa uchyluju slabosi, padavky, socialne aj mentalne zaostali ludia, ludia s nizkou inteligenciou a celkovo vsetok moralny odpad tohoto ludstva. staci si pozriet krasnu reprezentativnu vzorku fetakov na B., ktori sa k tomu otvorene hlasia to, ze svoju slabost skryvaju za tvrdenia o prekracovani hranic a otvarani rozhladov a podobne tendencne kecy kazdeho fetaka neschopneho priznat si skutocny stav veci uz potom nic nemeni na fakte, ze ich drogy uplne odtrhli od reality. prave naopak, zdoraznuje ho to
@antifunebracka Nebyť informovanosti, možno by som skončil v cvokárni ja. Chcel som skúsiť LSD, aj by som, ale kamoš povedal, že nech najskôr skúsim trávu, čo to spraví. Už z nej som mal paranoje a kraviny, a tak viem, že LSD nebude nič pre mňa, keďže by ma to takmer s istotou nenávratne poznačilo. Ako vravím, keď to dakto chce skúsiť, tak to skúsi tak či tak. Zatajovať informácie, či zakazovať to zákonom, narobia oveľa viac škody než drogy samotné.. Okrem toho, podľa tvojej definície feťákov mi opäť raz nedávaš na výber, len ťa považovať za zaslepeného. Bez ohľadu na môj názor na mňa, IQ testy vravia, že minimálne intelektuálne som vysoko nad ostatnými. Zvyšok riešiť nejdem, to je subjektívne. A napriek tomu by som rád skúsil mnohé drogy. Nuž....
@antifunebracka v niecom co si napisal v @63 mas pravdu ale nemozem suhlasit s tym ze "k drogam sa uchyluju ludia mentalne zaostali a s nizkou inteligenciou"
tráva/extáza je vstupná brána k závislostiam - áno, pre ľudí čo užívaním drôg riešia svoje problémy to tak istotne je. alkohol, jedlo (prejedanie sa v strese-obezita), xanax, pervitín, je jedno čo si dáš, keď k tomu pristupuješ ako k niečomu čo ťa spasí na počkanie, je pre teba nebezpečné aj kúpiť si čokoládu v obchode.
možno by ma zaujímal tvoj vzťah k alkoholu, povedala by som totiž, že človek podľa seba súdi druhých
a btw, LSD/lysohlávky sú z iného súdka, stavy ktoré ponúkajú si vieš privodiť aj holotropným dýchaním, pri meditácii, alebo niekoľkodňovým nejedením.
@antifunebracka mentalna zaostalost, aspon navonok je uz vysledok toho, co z nich uzivanie drog spravilo, ono prave ludia s privysokym IQ ktorych mozog nuti dni a dni sa niecim zaoberat a nad niecim premyslat maju tendencie siahnut po drogach, pretoze je to pre nich jediny sposob ako "vypnut"..
@antifunebracka co sa tyka konkretne extazy, tak je tam hlavne riziko dehydratacie, pripadne nakazy pohlavnou chorobou pri nechranenom styku (kedze dany clovek rychlejsie straca zabrany).
asi by som to nechala na prirodnom vybere. nie kazdy, kto si da drogu, sa nutne musi stat zavislym ci automaticky prejst na tvrde drogy. je to multifaktorialna zalezitost, hra tam ulohu genetika a samozrejme vplyvy prstredia, osobnostna struktura jedinca a pod. strasenie negativnymi dosledkami nepomoze.
niektori do toho proste spadnu - a scasti suhlasim s tym, ze nie su moc chytri, ale je to tym, ze kvoli drogam casto nedokoncia skolu + o nejakej podpore v rodine sa urcite neda hovorit. neplati to vsak pre vsetkych. nevidim v tom velky problem, v pripade potreby sa miesto v blazinci urcite najde.
@amikadze "podla seba sudim teba" je len do dospelackej reci prelozeny výrok "kto to povedal, ten to aj je, na toho to pasuje", uvedomujes si to? gratulujem k jeho pouzitiu. alkohol nepijem @myschka to je ale velmi smutne, ze svoj vysoky intelekt sa rozhodnu otupovat prave takymito pros3edkami, myslim, ze prejavom vysokeho intelektu je prave schopnosť drogu odmietnut i naprieqsadepritomnemu natlaku @peculiar teba jedinu tu beriem ta autoritu, ked je tvoj nazor taky, ze toto forko je neskodne, tak ok teda. ale aj taxi myslim, ze miesto rad, ako brat adama, by sa tu malo hovorit o mnozstve jeho skodlivych ucinkov, napr. aj o smrti pri kombinacii s alkacom
len aby som osvetlil svoj odpor k tejto droge: OSOBNE poznam cloveka, z ktoreho tato "droga lasky" urobila blazna... hryzla do pohara, jak keby to bolo jablko, normalne mala celu papulu zakrvavenu od crepin... alebo inokedy hodinu sklbala zubami uteraky, tolko som len chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
nechodím na narodeninové oslavy, takže veľmi neviem, ako to tam chodí .D
Pri vysokej davke mas silny najazd obrovsku euforiu stav ako keby si mal orgazmus pocitujes v celom tele si naspeedovany ale zaroven uvolneny mas chut sa hybat a tancovat, nerozmyslas ako za triezva si empaticky. Velmi dobre si rozumies s opacnym pohlavym a vela sa maznas a bozkavas. Si ukecany a velmi spokojny. Stav sa trochu pripomina zalubenost.
odpadáva
veď si daj, čo sa pýtaš? zožeň si a daj si ... vyskúšaj, uvidíš
ak tam však na nej budeš jediná, tak by som zvolil radšej nejaký ten koncert alebo tak.
techno mi nepríde ako dobrá voľba, ale to je asi len otázka vkusu.
Uskodit ti to moze ak nebudes dodrziavat pitny rezim alebo budes pri tom chlastat. Pri tanci sa mozes vycerpat prehriat preto treba dodrziavat zasady.
A hudba sa na to hodi asi kazda najlepsie mi pri tom znie e garage, deep, jackin house, dnb proste rychla tanecna hudba.
A k téme. Skúsenosti nemám, ale ak by sa okolo tvojho domu začalo diať niečo divné, prípadne ti budú na dvere klopať cudzí ľudia, daj mi vedieť, prosím.
po nejakom čase, budeš psychický labilná, začnú sa objavovať paranoje, myšlienky na samovraždu...
v tojej duši sa usídli diabol a ak si ešte v tomto stave dáš poradiť, čo je veľmi ťažké pre tak osoby, pomôže ti jedine exorcista...
bude to pre teba vykúpenie...
ako budúca matka by si si to mala veľmi dobre rozmyslieť, čo budeš robiť
» m.novinky.cz/articleDetails?...
je mi ťa ľúto, prepáč, ale ty asi nemáš 19 rokov
a ja jáj, takých vecí je popísaných aj, že bol ženatý a nevieč čo všeličo...same bludy
"začína to extázou, potom travou a nakonec drogami....."
ehm...
hm... ehm...
( )
...začína to pocitom stratenosti a bezvýznamnosti vrámci sveta, pokračuje hľadaním niečoho čím by sa človek mohol cítiť výnimočný, potom zablúdi na omšu a onedlho to končí tak že píše kokotiny ako ty
tyvole ale pobavil si ma
a ešte bonusovo, to ako si to napísal je vlastne "začína to extázou, potom to začína trávou, a nakoniec to začína drogami"
"je mi ťa ľúto, prepáč, ale ty asi nemáš 19 rokov"
je mi ťa ľúto, prepáč, ale ty ak máš 27 rokov tak si mentálne zaostalý
"ako budúca matka by si si to mala veľmi dobre rozmyslieť, čo budeš robiť"
ty zas podľa toho čo vravíš by si si mal veľmi dobre rozmyslieť či niekedy budeš otcom.
a mal by si v záujme celej civilizácie dospieť k rozhodnutiu že nie
kolesuj pokiall psychyka neskoná
Ale tak či tak je to kokotizmus nežerte to deti už prosím vás toľko. Nabudúce si to jebni jak niektorí u nás rovno už aj cez týždeň k pivu do krčmy aby tam sedeli pretlačení jak banda matriošiek škrípajúc zubami, kým nejdú domov vyplieskať kobry...
1.uvidíš niekde na zemi drogu
2. zoberieš ju
@thebad mne len chybaju casy, ked sa fetaci za seba hanbili. ako nech to beru, ich zivot, ale na tinedzerskom portali si pytat rady? dufam, ze ked nejaky pedofil sa tu bude pytat, ako znasilnit dieta, tiez to tu nechaju
No. Pedofil, narozdiel od narkomana, neubližuje len sebe. Hoci by sa dalo argumentovať tým, že rady pedofilovi by mohli zmierniť utrpenie obeti, ale... V zásade keď niekto niečo brať chce, tak to vezme. A keď mu o tom skúsenejší niečo povedia, tak to celé má šancu na lepší výsledok.
AJ HOVNA SU DROGY
@kosmiklove to je dobre, ze osobne nepoznas, ale to o nicom nevypoveda. rovnako ako to, ze existuju prilezitostni uzivatelia nic nehovori o tazkych narkomanoch. drogy VZDY boli aj budu pros3edkom, ku ktoremu sa uchyluju slabosi, padavky, socialne aj mentalne zaostali ludia, ludia s nizkou inteligenciou a celkovo vsetok moralny odpad tohoto ludstva. staci si pozriet krasnu reprezentativnu vzorku fetakov na B., ktori sa k tomu otvorene hlasia to, ze svoju slabost skryvaju za tvrdenia o prekracovani hranic a otvarani rozhladov a podobne tendencne kecy kazdeho fetaka neschopneho priznat si skutocny stav veci uz potom nic nemeni na fakte, ze ich drogy uplne odtrhli od reality. prave naopak, zdoraznuje ho to
tráva/extáza je vstupná brána k závislostiam - áno, pre ľudí čo užívaním drôg riešia svoje problémy to tak istotne je. alkohol, jedlo (prejedanie sa v strese-obezita), xanax, pervitín, je jedno čo si dáš, keď k tomu pristupuješ ako k niečomu čo ťa spasí na počkanie, je pre teba nebezpečné aj kúpiť si čokoládu v obchode.
možno by ma zaujímal tvoj vzťah k alkoholu, povedala by som totiž, že človek podľa seba súdi druhých
a btw, LSD/lysohlávky sú z iného súdka, stavy ktoré ponúkajú si vieš privodiť aj holotropným dýchaním, pri meditácii, alebo niekoľkodňovým nejedením.
nie tak nereálny príbeh, ako si myslíš.
asi by som to nechala na prirodnom vybere. nie kazdy, kto si da drogu, sa nutne musi stat zavislym ci automaticky prejst na tvrde drogy. je to multifaktorialna zalezitost, hra tam ulohu genetika a samozrejme vplyvy prstredia, osobnostna struktura jedinca a pod. strasenie negativnymi dosledkami nepomoze.
niektori do toho proste spadnu - a scasti suhlasim s tym, ze nie su moc chytri, ale je to tym, ze kvoli drogam casto nedokoncia skolu + o nejakej podpore v rodine sa urcite neda hovorit. neplati to vsak pre vsetkych. nevidim v tom velky problem, v pripade potreby sa miesto v blazinci urcite najde.
@myschka to je ale velmi smutne, ze svoj vysoky intelekt sa rozhodnu otupovat prave takymito pros3edkami, myslim, ze prejavom vysokeho intelektu je prave schopnosť drogu odmietnut i naprieqsadepritomnemu natlaku
@peculiar teba jedinu tu beriem ta autoritu, ked je tvoj nazor taky, ze toto forko je neskodne, tak ok teda. ale aj taxi myslim, ze miesto rad, ako brat adama, by sa tu malo hovorit o mnozstve jeho skodlivych ucinkov, napr. aj o smrti pri kombinacii s alkacom