na facebooku veľmi záleží od toho na čo ho človek používa a ako si prefilstruje priateľov a rôzne strelené aplikácie ... ono myslím, že pôvodne to bola skvelá myšlienka a stále sa tak dá používať na informovanie o veciach čo človeka zaujímajú a dohadovanie stretáviek rôznych skupín a volné debatovanie .. pokazili to len niekedy skutočne dementné aplikácie od ľudí ktorí si tým asi niečo kompenzujú
súhlas teda, nie že by musel každému vyhovovať, ale ak niekomu len nemá čo ponúknuť, ja to nepovažujem za trápne (to by som väčšinu stránok, čo som kedy navštívila, označila za trápne, a prečo? ), však aplikácie sa ti nezačnú používať samé od seba. zaujímavé, koľko ľudí vraví, že facebook je trápny, lebo všetci ľudia tam vycapujú fotky, všetci ľudia poslielajú blbé poznámky, všetci ľudia píšu trápne statusy....dokelu, akí všetci? však tam nevidíš všetkých, vidíš len svojich priateľov, a za tých ti facebook nemôže
@flemi tiež sa čudujem, myslím si, že keby som urobil FB aplikáciu/FB hru, že "Zistite svoje šťastné číslo z čísla občianského preukazu, tak ako niektorí by to nevyplnili, ale určite by som dostal pár tisíc čísiel občianskeho "
no ja som sa omylom nedávno na fakebook prihlásil. chyba storočia. tí ludia sú tam posadnutý svojimi deťmi, autami atď a stále len o tom točia. nič čo by malo ostatných zaujímať, žiadne blogy ani podnetné diskusie, samé totálne hovadiny. s birdzom sa to nedá porovnať.
@mrnesmely tí ludia su tvoji priatelia, ked nechcem aby som take veci citala tak si dotycneho/nu zmazem ... ak sa nebudem pridavat do trapnych aplikacii envidim nic zle na FB ...
navyse ...
@flemi svoje osobne udaje tam NEMUSIS napisat, resp, nikto ti nezisti ked tam namiesto svojho mena napises mickey mouse, a ulica disney 1147 ... a pod.
robí sa z toho iba take halo, lebo je to nieco nove pre dnesnu mladez... poznam kopec inych stranok ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
dokelu ešte sa mi to tu vlní s toho lsd trip videa
kým sme mali v kvinte informatiku, a to FB ešte nebol, čo nás tam učili? há? Že NIKOMU NEMÁME dávať svoje OSOBNÉ ÚDAJE........
t.j. meno, adresu, telefón, atď.....
je to nebezpečné.............
ale komu nevadí, že ho ,,pozná" pol planéty vrátane teroristov, kriminálnikov, úchylov.........CIA........a podobne..............nech sa páči
svätá paranoja
navyse ...
@flemi svoje osobne udaje tam NEMUSIS napisat, resp, nikto ti nezisti ked tam namiesto svojho mena napises mickey mouse, a ulica disney 1147 ... a pod.
robí sa z toho iba take halo, lebo je to nieco nove pre dnesnu mladez... poznam kopec inych stranok ..
@tomas ako sa robi taka hra?