Celkom ma to zaujíma ako to teenage-ri vnímajú všeobecne ... je to len môj pocit alebo ľudia nežijú život reálne,živo,triezvo ale žijú život Facebookom...
mam ho ale vedel by som si pokojne predstavit zivot bez neho ako predtym v podstate mi ulahcuje zivot, ked sa potrebujem s niekym dohodnut alebo nieco prebrat, hlavne v tomto obdobi ked studujem mimo. Ale inak velke percento ludi je moc navyknute, zabijak casu..
viacej negatív vidím v ňom, než pozitíva, radšej som na Birdzi a najradšej idem s ľuďmi von, ale mnoho ľudí je len na fb a tak sa s nimi ani normálne dohodnúť nedá, alebo keď si chcem zistiť info do školy tak musím byť na fb ale fb používam len na tieto informačné účely, birdz na komunikatívne, diskusie, vyjadrenie si svojich myšlienok a zabaviť sa chodím s kamošmi von telku neukám na pc nie som vždy tak som rád a mám čas na školu kamošov a toť vše
Ja som kedysi facebook mala, no nikdy ma nebavilo tam chodiť. I keď som ho mala zapnutý, málokedy som si vôbec uvedomovala, že tam je. Vlastne ja som mala zapnutý comp, ale robila som niečo úplne iné.
Asi pred dvoma rokmi som facebook obmedzila a chodila som naň asi raz za dva mesiace, nakoniec som si ho toto leto zrušila úplne pretože som na neho ani nechodila. A nechýba mi.
A celkovo ma net ani televízia ani mobily tak neťahali, pretože to len kazí ľudí. Až poslednou dobou som často buď na tablete alebo mobile. Ale to len odpisujem na správy a kde-tu si pozriem nejaké fórum čo ma zaujalo a popritom robím plno iných vecí.
mám v péčku ako žijú ostatní ked chcú aby ich naplnou zivota bol fb tak prosim.. ja si to zariadim podla seba.. a problem s tym nemam takze u mna spokojnost
mne sa tam nabúrala nejaká entita bohvie odkiaľ, tak mi zablokovali konto... možno je to lepšie, aj tak tam akurát očumujem krásne domy od nejakej architektonickej stránky alebo absorbujem poväčšine zbytočné info.
Na čo je dobrý sú podla mna nejké akcie a udalosti o ktorých sa tam dozvieš
@laurikaaa .....ale niečo v tom bude, keď si porovnáš dnešok ...a rok, čojaviem 2005, tak to bolo niečo iné ...teraz sa hocičo stane, prvé je to, že to ludia píšu na facebook, či už je to zlé alebo dobré ...nechcem škatulkovať, ale ja som to takto postrehol.. podla mna, keby nešla elektrina a nefungovali by telefony a nebola by ziadna wifi siet..ani nic podobne..par dni ..alebo tyzden ...vacsina mladych ludi by dostala infarkt
facebook mám zapnutý vždy, keď mám zapnutý počítač, ale poväčšine ho veľmi nevnímam, ak mi niekto práve nepíše. Pomáha mi komunikovať s ďaleko bývajúcimi známymi, alebo teda aspoň sa občas dozvedieť niečo nové o nich, a keďže som od všetkých strašne ďaleko a vidíme sa fakt raz za čas, tak je fajn si ich občas pripomenúť a vidieť, čo sa deje doma. a hlavne moji kamaráti zdieľajú strašne veľa dobrej hudby a článkov. nemám pocit, že by sa z môjho facebooku dalo o mne zistiť niečo čo nechcem, keďže haló, to čo tam pridávame môžeme kontrolovať! a až na zopár nepríjemností keď si moja mama alebo ibý člen rodiny všimli že som lajkla stránku ktorá sa im nepáči alebo že sa tvárim že som offline ale niesom, čo je teda hnusné že im facebook oznamuje, no, okrem toho s ním žiadne problémy nie sú.
a mala som ho, ale nič poriadne mi to nedalo, jedina vyhoda je že si v kontakte s tými ludmi, ktorí byvaju daleko, a ešte aj riešenie školskych veci rychlo a hned s viacerými naraz. to su vyhody. ale tak v tom kontakte mozem s nimi ostat aj bez fb, ved v minulosti taka vymozenost nebola a ludia normálne žili...
všetko má svoje výhody aj nevýhody... na facebooku je fajn to že sa tam dohodneš s ľuďmi kedy ideš von, zoženieš si úlohy, popíšeš si čo máš nové... samozrejme že je lepšie, ak sa s tým človekom porozprávaš osobne, ale ak nieje možnosť tak facebook alebo celkovo internet je fajn...aspoň zostaneš s ľuďmi dlhšie v kontakte a môžeš si písať aj s tými s ktorými osobne byť nemôžeš... zase na druhej strane neschvaľujem moc to keď ľudia každú jednu blbosť ktorá sa im stane dajú na facebook hovoria o tom neviem ako rozoberajú to a celý ich život je na fb proste... a nechápem prečo tu niektorí odcudzujú facebook keď birdz je skoro to isté len tu väčšinu ľudí asi nepoznáte osobne... na facebooku môžu robiť presne to isté čo na fb... a najlepšie ešte keď je niekto sám na fb a odcudzuje ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Fb už nemám a vôbec mi nechýba ..
ak clovek nie je magor, nemoze nan posobit nieco negativne, ak to uziva so striedmostou a vhodne
Asi pred dvoma rokmi som facebook obmedzila a chodila som naň asi raz za dva mesiace, nakoniec som si ho toto leto zrušila úplne pretože som na neho ani nechodila. A nechýba mi.
A celkovo ma net ani televízia ani mobily tak neťahali, pretože to len kazí ľudí. Až poslednou dobou som často buď na tablete alebo mobile. Ale to len odpisujem na správy a kde-tu si pozriem nejaké fórum čo ma zaujalo a popritom robím plno iných vecí.
Zbožňujem,keď niekto tvrdí,že ,,Ľudia nežijú život reálne,živo,triezvo ale žijú život Facebookom "
» crusierpl.deviantart.com/art/AreYouFucki...
Za to, že to tak robíš ty a tvoji známy,musí každý ... Cool story,bro ♥
Na čo je dobrý sú podla mna nejké akcie a udalosti o ktorých sa tam dozvieš
mam ho rad
a mala som ho, ale nič poriadne mi to nedalo, jedina vyhoda je že si v kontakte s tými ludmi, ktorí byvaju daleko, a ešte aj riešenie školskych veci rychlo a hned s viacerými naraz. to su vyhody. ale tak v tom kontakte mozem s nimi ostat aj bez fb, ved v minulosti taka vymozenost nebola a ludia normálne žili...