Ja by som sa len chcela spýtať, že mám facebook...no a mám tam napísané, že "priatelia na chate"..ja sa vám priznám, na chatu chodím len 2 razy do roka aj s kamarátmi, tak na chate bezo mňa určite nie sú...
ja sa ti priznam, nabural som sa ti na ucet a sposobujem ti tieto veci.. ak mi neposles 5 000€ v neoznacenych bankovkach na moj ucet v svajciarsku tak budem pokracovat a napisem status ze mas maly penis
toto nemalo chybu. z undenej nálady sa u*ebavam na zemi ni nič to... "chat"- číta sa ako "čet" (významovo- komunikácia medzi dvoma a viacerými učastníkmi) a slovo "chata"-to veď vieš čo znamená--> tieto dve slová "chat" a "chata" majú odlišné význami a používajú sa pri iných situáciach... to čo ti na FB ukazje, že priatelia na "chate"-znamená ten "chat"- čiže ludia(priatelia) ktorých máš v dnú dobu online
@e12 ano a preto na fb nie som...na to aby som komunikoval s kamaratmi ked s nimi nemozem byt mam skype. skype narozdiel od fejsbuku mi nevypisuje kazdy jeden zmysluplny status niektoreho z kamaratov...
To sa dá ustáť... Ver tomu... Zmier sa s tým, že Tvoji virtuálni kamaráti chodia i mimo Teba na všakovaké chaty...zaiste tiež virtuálne... Že tam Teba nevolajú? Že máš z toho depku? Nermúť sa tým...keby si Ty len vedela, ako sa tam furt vadia o nulky a jednotky, ani by si tam s nimi nechcela ísť...
Ach, už dávno som vedela, že Boh má veľkú zoologickú záhradu, aj to, že tam má pomerne nízky plot. Ale až takto? Musím mu brnknúť, že mu ďalšie zviera ušlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
načo by šli teraz na chatu ?
Vždy keď sa prihlásim tak sú na chate ?
Zbláznil si sa ?
No ale ja ti to prepáčim
Tak ako je to s tou čatou?
Choď im tú chatu vypáliť, keď sú to také svine!
ale inak HAHAHA
Chuchvalec
Ale inak, prečo ťa nevzali so sebou? Mohlo tu byť o jednu inteligentnú anketu menej