fajci vzdy, ked na to dostanes chut, najlepsie keby si sa zavrel v malej miestnosti a tam fajcil, aby sme my neboli pasivnymi fajciarmi, kludne aj tri krabicky denne si daj, aj desat idealne by bolo primixovat nejaky alkohol, aspon ti zbehne zivot rychlejsie
wtf ??- dobre nevravim z nefajcim ale toto sa mi zda trochu jebnute sa pytat alebo planovat si kolkorat si zapalim za den... je to tvoje zdravie a tak ti povie na kolko budes mat chut ...
tak začni dvomi krabičkami čiernych davidoviek denne. potom po dvoch týždňoch pridaj ešte jednu. a keď zvládneš tri krabičky tak pridaj javanese tabak. aspoň 6 denne si ušúľaj. a keď budeš ležať na prístrojoch s rakovinou pľúc na prístrojoch popros mamu nech založí fórum o tom, že fajčenie škodí škodí zdraviu. a to ti radím ja, fajčiarka.
nefajci !!! ja viem myslis si ze je to super vec fajcit , ale ja ako fajciar ti raadim nefajci !!! len tazko potom s tym prestanes. no a su to zbytocne vyhodene peniaze a zdravie ,, aj ked s tym zdravim to je blbost lebo rakovinu pluc dostane hocikto aj ked nikdy nefajcil
ja napriklad prestat nemozem uz a minam na to strasne peniaze a to este od noveho roka sa maju cigy zdrazit
Ako ked chces, fajci, ale urcite nie v 13 rokoch! Dojebes si cele detstvo a este aj zvysok zivota. Deti, ktore zacnu fajcit v skorom veku uz nevyrastu, nespravne sa vyvyjaju...
A vobec, pytat sa na to, kolko mas vyfajcit denne? Si absolutne smiesny .
a človek by povedal že 13 rokov života na to aby človek dostal rozum .. keby si fajčil by si nebol sám ale takú kokotinu sa opýtať ... o tom presne hovorí môj blog
@bress@natuska6262 má pravdu, ono väčšina ľudí začalo po prvom... ja som takisto nemal nikdy problém nezačať, a nemám problém prestať, ale to sme len malá menšina... zvyšok skončí už pri začiatku
Ty maly zasran ! Co chces byt cool ? Keby ze som tvoj starsi brat alebo popride otec tak by som ta vyfackal tak zeby si dostal rozum.Cigarety su hnusna vec ktora ti len poskodi zdravie ! Takze tento napad si rychlo dostan z hlavy !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ja napriklad prestat nemozem uz a minam na to strasne peniaze a to este od noveho roka sa maju cigy zdrazit
Ako ked chces, fajci, ale urcite nie v 13 rokoch! Dojebes si cele detstvo a este aj zvysok zivota. Deti, ktore zacnu fajcit v skorom veku uz nevyrastu, nespravne sa vyvyjaju...
A vobec, pytat sa na to, kolko mas vyfajcit denne? Si absolutne smiesny .
a čo chceš fajčiť ?? žuvačkové cigarety ??