návykových látok je oveľa viacej než si myslíš a nie sú to len cigarety, alkohol a drogy závislý sa môžeš stať aj na tej napolitánke, či čo to je, mila.... a tá tiež nie je dvakrát zdravá podľa mňa je to v pohode... nehovorím, že nefajčiarov odvrhujem ale pomaly už ani nepoznám človeka čo si ani len občas nazapáli
čo na to hovorím? a čo na to môžem povedať, aby som sa neopakovala a nerozprávala to isté ako mnohý...??? Ja fajčenie (cigariet) neuznávam a v mojich ústach cigaretu nikdy nikto neuvidí!!! koniec hlásenia
ach, už zase Ty a to tvoje fajčenie, čo tu som, stále ti ide len o cigarety... prečo ťa to stále zaujíma? Kto ťa k tomu núti? "Kamaráti"? "Priateľka"? Alebo máš pocit že to potrebuješ, aby si bol viac "cool"? To už je Bratislava natoľko chorá, že 13 (14?) ročný už nemá čo iné riešiť než cigarety? Keď niekto, je jedno kto, ťa považuje za menej lebo nefajčíš, nestrácaj s nim/ňou čas - taký "človek" si nezaslúži ani 1 sekundu z tvojho života. Vieš aké je ťažké potom s tým prestať (vlastná skúsenosť)? Lezie to do peňazí. Keď už je toho potom veľa tak stále smrdíš - chcel by si babu (chalana? ) ktorá/ý by páchla/ol ako popolník? ja určite nie. A keď už vážne nič iné, choď sa večer pozrieť na hlavnú vlakovú stanicu aké trosky tam pobehujú a pýtajú od ľudí cigarety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je to hlupost vobec zacinat... co uz ked rozum prichadza az s vekom?
a suhlasim s @mm47 dobre si to vystihol.
Zu dem Thema:
Len je trocha drahe