aky je zmysel fakcenia ? Nechapem tomu, samozrejme par krat som to vyskusal aj ja ale tym to aj koncilo, nechapem tych co fajcia kazdy den, sak iba im smrdi pekne oblecenie, (samozrejme bavime sa tu o komercnych cigaretiach nie tych tucnych hnedych s kuby
fajčím, lebo keď mám nervy, pomáha mi to, radšej, ako niečo rozkopať + niekedy to tak dobre upokojuje a hlavne pre ten pocit, keď sa prechádzam niekde sama v tme, v daždi a podobne, nachvíľu si sadnem a k tomu si dám cigu ... dobre sa mi pri tom rozmýšľa
fajčím keď som nervná, fajčím keď som smutná, fajčím keď som v dobrej spoločnosti, fajčím keď mi je dobre, fajčím keď sa nudím, fajčím keď pijem, fajčím po jedle.. záver? fajčím stále a kurva neviem prečo ale robí mi to dobre
zacal som fajcit z frajeriny potom som prestal ked som sa uvedomill a raz som bol nastvaty a som si popytal cigaretu od kamarata a ma to strasne ukludnilo a odvtedy fajcim hoci teraz uz cigaretu na ukludnenie nepotrebujem ale som zavisly :/
asi preto, lebo si ľudia povedia, že to smrdí jak hovado, a že na to nikdy nebudú závislí, a potom to už ide. ja fajčím pravidelne žiaľ bohu. a cigarety neuspokojujú, neuvoľňujú, to je hlúposť, to si len človek namýšľa
Tak fajčenie je strašná chu*ovina .. a človeku to chutiť nemôže, človek sa stane na tom zavisly. Neviem prečo ale telo zrejme začne na niečo používať nikotín ... a potom si na to zvykne a už si ho pýta.
@onetime za 1-pise sa nechapem to, ked uz silou-mocou musis pouzit tomu tak nerozumiem tomu
za 2-ludia su sprosti...zacnu fajcit v mladom veku aby ,,zapadli´´ ,...su to uboziaci,sami si nicia zdravie,a aj zdravie ludi okolo,co musia ten ich humus dychat.,...
ja si zapalim tak dvakrat doroka ked som tak maximálne najebana ze od nervov placem (naposledy to bolo v októbri)... a minule som sa tak kamarata pytala kamarata ze co z toho fajcenia ma , preco fajci? zacal mi rozpravat o svojej rodine (ma to hrozné)a na koniec povedal : ''no a ty sa ma este opytas preco si zapalim cigu'' uprimne ,sa mu necudujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a smrdi mi to a tiez v tom nevidim zmysel
seriously?
ja napr. vobec nepijem, ani prilezistostne, ked mi to nechuti, nemam dovod
a fajcit pravidelne by sa mi tiez hnusilo
za 2-ludia su sprosti...zacnu fajcit v mladom veku aby ,,zapadli´´ ,...su to uboziaci,sami si nicia zdravie,a aj zdravie ludi okolo,co musia ten ich humus dychat.,...
Ti ktori nefajcili fajciarov nepochopia, teda len maloktory to pochopi.
A je to fajn ked ma clovek nervy, dobre sa pritom rozmysla ale da sa to kompenzovat niecim inym- menej skodlivejsim...
A dalsia vec je ze su dost drahe...
Ale strašne mi vadí, ked fajčia moji kamaráti, to úplne neznášam... Ked furt žobrú cigarety a hádajú sa, kto komu naposledy požičal a neviem čo...
Mám pocit, že mi menej vadí to samotné fajčenie ako tie ich kecy čo okolo toho robia
Inak, marí sa mi, že cigarety práveže ešte zvyšujú nervozitu...