nefajčím...ale pred asi tak dvoma mesiacmi som mala také nervy, že som kamarátovi vytrhla cigu z ruky... ešte šťastie, že mňa dokáže vynervovať len jedna vec....
čo máte všetci s tým "Podporte úplný zákaz fajčenia"...sa mi zdá úbohé furt sem dávať nejaké ankety a fóra, ktoré sa toho týkajú...už je to otravné, jak cigaretový dym
mno ako dieťa teda 14-15 somfajčil boo to strašne cool držať cigaretu pritom nadávať a vypluť si vlastnú kalužu slín . teraz nefajčím raz za štvrť/ pol roka si kúpim krabičku davidoffiek, a eaj to preto že som vonku podnapitý a väčšinou mám povedzme nie najšťastnejšie obdobie, na druhý deň sa zobudím a je mi zle z tých blbých cigariet otrasná chuť v ústach smrdími všetko oblečenie dvíha sami žalúdok, takže väčšinou takmer plnú krabičku odovzdám na druhý deň niektorému známemu čo fajčí
Tak dakujem, že sa zapájate do tejto ankety, celý týžden mám pre Vás anlety ohľadne Fajčenia, a zapájajte sa viacerý, a poproste aj dalších nech zahlasujú, uzavierka ankety je cca. dnes: 19.30 romscho pa
mnooo nervy robia svoje... a hadky z rodicmi a skola a kamarati zradcovia... teraz to asi fakt obcas potrebujem... ale newim ani preco... proste nervy... dpc
ziadny uplny zakaz fajcenia v baroch a restauraciach sa schvalovat nebude je vam to jasne???? A kde ma clovek potom fajcit na zastavkach nemoze v podnikoch nemoze a berme do uvahy preipad ze nema balkon a nechce si doma robit smrad alebo popripade nemoze doma robit smrad lebo niektorym rodinnym prislusnikom to vadi.......nechajte nam aspon te podniky ked nie restauracie apson bary
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
reštauráciách
gopetition.com/online/25111/sign.html