obcas hej, ked i idem niekam sadnut alebo tak..tak si dam...a neviem ako dlho ale asi tak rok...ale som v pohode aj tyzden 2 nemusim mat ale potom zas si vypijem aelbo len tak sedim niekde v pohode a siahnem po cige..
nie nefajcim .. akoze nevyzeram na to keby ste ma videli .. ale fakt cigaretu som nemala ani raz v ustach .. zbytocne to ide do penazi .. akoze keby som mala prestavat tak radsej ani nezacnem .. a je mi jedno ze vsetci kamarati fajcia
ok sa priznam ze ked som bol ozraty som si zapalil a co sak aspon to u mna brzdilo alkohol...tiez dost zvlastny jav lebo u inych to posobi opacne...ale ja som cely divny clovek
Áno, viem, ako to znelo... Fylo (18.) má pravdu. Ale pochop, nebolo jasne určené, o čom táto diskusia vlastne je. Ale všetci ste sa začali vyjadrovať len k jednému...
pravidelne nie... to by som nemohla ale sem tam si zapalim...tak raz, dvakrat za mesiac, ked som s kamaratmi na zatahu...prachy to netaha vobec, lebo ja ich nikdy nekupujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Btw, fajcim
A?
co mas furt proti babam?????
ja tiez nefajčím
naco?ani aceton nevies ako chuti a chyba ti to?
proste naco skusat a riskovat ze zostanes zavisly...
Juraj: LOL ty hviezdis
už sa to človeku aj zunuje
ale šišu a take veci to mam rad
...uz nie
Áno, viem, ako to znelo... Fylo (18.) má pravdu. Ale pochop, nebolo jasne určené, o čom táto diskusia vlastne je. Ale všetci ste sa začali vyjadrovať len k jednému...
Nieco proti ?
Juraj..u každého fungujú cigarety do alkoholu ako urýchľovač, odpalovák a neviem ešte ako to iank nazvať..
zacala som v 15 a teraz nasilu musim prestat ako mi oznamila doktorka nechceeeem
I
K
D
Y