Np neviim,ale ked to baba hned vypluje a vyplachne pusu,alebo sa napije tak neviem ci by to robilo problem..Zalezi od ludi..Niekto to zboznuje a niekto by hadzal tycku...
No a k otazke odla mna je to uplne v pohode,ved je to nieco,co vyslo z teba
A to myslite vazne,ze si ma ist baba vyplachnut usta????Akoze-Dobre,milacik,tak som ta spravila a sme obaja nadrzani,ale pockaj chvilu,idem si oplachnut usta ?
Lucka9,lenze tu ide o to,ze podla mna by to nemal pochopit.Pretoze to nepovazujem za normalne...
Akoze,kebyze ja spravim fajku nejakemu chalanovi,a on mi potom povie,ze si mam ist oplachnut usta,lebo sa mu hnusi ma bozkavat...fuuuha,asi by som mala agresivne sklony...
asi ste to nepochopili baby, tu sa nejedna o to, ze sa chalanom hnusi sa bozkavat s babou, ked pred tym mala v ustach cicinu, ale o to, ked v nich mala, popripade stale ma semeno.
aj hovno vam ide z tela a tiez by ste ho neolizovali no nie?
dievcatgo, uplne s tebou suhlasim, myslim, ze je len malo bab, ktore fakt preferuju chut muzskeho semena a este si mam potom robit problem s nejakym vyplachovanim ust, aby som sa to mojmu milacikovi nezhnusilo? sa na to mozem vykaslat rovno, fakt mi to chybat nebude
neviem, fakt mi to príde divné, vyplachovať si ústa a nechápem, prečo sem dávate ako podobný prípad hovno, to mi partner olizovať nebude, takže mu ani neostane v ústach
s babami ktoré sú ochotné fajčit vtáka,lízat gule,zadok,čo si aj do huby naštat nechajú, a podobne-s takími špinavými kurvami s IQprasačího lajna-s takími sa teda rozhodne nebozkávam!!!
Len mna by potom zaujimalo ci sa to aj chalanovi nebude zdat kapanek trapne..ked ho baba vyfaci a potom mu zatasi ze vydrz chvilku idem si vyplachnut hubu sa moze citit jak cisty blb
ja s tym problem nemam,tak ako mne to nevadi,tak ani mojmu,semeno jednoducho prehltnem a pokracujeme dalej..tzn.,ze sa aj bozkavame,a obaja sme v pohode...ale zalezi od vkusu...CI DAS NANHO PUSU,LEBO NAKOPNES OD HNUSU...to len priklad z pesnicky
Neviem ako je to s polykanim, ale napriklad ked to robim priatelke ustami, tak potom jej dam este zopar bozkov po celom tele, kym sa dostanem k ustam. Ale ked sme sa na tuto temu spolu rozpravali tvrdila, ze jej to nevadi. Ved "je to jej".
Tiež neviem, čo sa tu oštiepkujú. Mna to dokonca ešte viac vzrušuje, ked sa so mnou bozkáva hned po "fajke", aj keby mala ešte trocha semena v ustach, je mi to jedno.
he... ked sa mi nehnusi lizat zensku, co su veciciky ine ako moje, preco by sa mi malo hnusit nieco co je moje ne???
Vcelku to je to iste. Alebo budem so sebou nosit vzdy zubnu kefku a pastu, ked nahodou nekde o nejaku zakopnem a rozdame si to spolu. A ze: " Na moja, cuckala si ma a v palulke mas moje bicikovce tak si to vydrhni!"
A vezmite si kolko inyhc karov mala pred vami.. a ked narazite nahodou na taku, ktora pred 10timi minutma icucala nekoho ineho (to uz je ten horsi pripad )
najlepsie bolo ked mi ho moja frajerka v parku vyfajcila a vtedy bola trochu chora a prskla si akurat ked som uz striekal... celu moje gecovinu som mal naspat na mojom kokotovi
neviem co vam holky vadi na thom ze by ste si maly usta vyplachnuth..jako je to odveci ale ja by som to urobila..sak kks nehath si v hube semeno?? sak by ma jeblo .,.,
ja si to nikdy nejak nepredstavujem a je to setko ok.. sto ludi, sto chuti..ked ti to stoji za to ze si pojdes vyplachnut usta a tvoj chalan zatial vychladne a saspi tak ok mne je jedno
Ludia.. kazdy ma na to svojsku odpoved.. ale nedami... bolo tu pisane ze je to svoje to aj vykali zjete ? podla mna nie... ale su aj taky coto zjedia takze vasa vec :o) btw bye
Mně osobně chut' mého semene nevadí, takže nevidím důvod, proč se bránit líbání, když má moje slečna pusinku plnou mého semene, Naopak je to velmi vzrušující, když mně má slečna udělá pusinkou, až do konce, přijme všechno semeno do pusinky, a potom ho společně spapáme při líbání
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Nehnusí sa vám prehĺtať vlastné sliny? (dobre, možno trošku blbý príklad, ale v hlbokej podstate...)
Ked neveris kludne mozes dojst, predvedem
No a k otazke odla mna je to uplne v pohode,ved je to nieco,co vyslo z teba
A to myslite vazne,ze si ma ist baba vyplachnut usta????Akoze-Dobre,milacik,tak som ta spravila a sme obaja nadrzani,ale pockaj chvilu,idem si oplachnut usta ?
ale iste ze to nevadi
Akoze,kebyze ja spravim fajku nejakemu chalanovi,a on mi potom povie,ze si mam ist oplachnut usta,lebo sa mu hnusi ma bozkavat...fuuuha,asi by som mala agresivne sklony...
aj hovno vam ide z tela a tiez by ste ho neolizovali no nie?
A prave preto by som sa nasrala,keby mi dajaky povedal,ze si mam ist vyplachnut usta...
som proti oplachovaniu
OMG
TAF
Vcelku to je to iste. Alebo budem so sebou nosit vzdy zubnu kefku a pastu, ked nahodou nekde o nejaku zakopnem a rozdame si to spolu. A ze: " Na moja, cuckala si ma a v palulke mas moje bicikovce tak si to vydrhni!"
A vezmite si kolko inyhc karov mala pred vami.. a ked narazite nahodou na taku, ktora pred 10timi minutma icucala nekoho ineho (to uz je ten horsi pripad )