ja neviem, skusala by som obchody s bizuteriou, ako napriklad sixx v eurovei viem ze som si tam kedysi kupila par piercov, ale neviem ti zarucit aj fake plugy
a kamenne obchody rozhodne neodporucam, pozri si ake ceny su na cf
niekedy sa take nausnice nosili bezne co boli proste velky plny kruh. teraz uz su to "fejk plugy" takze odrazu je to trapne? mne pride trapne ze odrazu plugy potrebuje kazdy 16 rocny smrad, ak chce byt dost hardcore.
ja chcem ties mat taku ciernu velku plnu kruhovu nausnicu. kedze sa to teras vola "fejk plug" ties by som to hladal pod tym nazvom aby mi ludia rozumeli. a napriek tomu hardcore neznášam.
Ja nosím fake plugy ako náučnice a zatiaľ mi to neprišlo trápne Kedže uši si nesmiem rozťahovať kôli uzlinám vyriešila som to takto. Možno ani on nemôže si rozťahovať. Tak mu nehovorite že je to trápne -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a kamenne obchody rozhodne neodporucam, pozri si ake ceny su na cf
» www.crazy-factory.com/product_listing...
a v kamennych obchodoch to mas casto nad 8, 10 eur..
a este ti poviem ze roztiahni si ucho naozah, nefejkuj lebo fake plugy aj tak nemozes mat moc velke a roztiahnute ucho vyzera lepsie