...........lebo nejaky uplne sprosty kokot to spravil tak ze si z jedneho PC mozes spravit aj 10 nickov.
Ano tipujem ze tak polka birdzu je realna a druha su len fake nicky tych kretenov co potrebuju silou mocou dostat 5 hviediciek za blog , a ked nedostanu tak nevedia co so sebou
Mne to je jedno. Su to ludia ktori nemaju ziadne zivoty, cely den sedia za kompom a nemaju co robit, tak si vytvoria 20 nickov a trolluju na forach. Ak to naplna ich bezvyznamne zivoty, tak prosim nech v tom pokracuju
@schizoofrenik je to s nami smutne ja odkedy som si kupil mini notebook a mobil s wifinou a mobilny web tak som na nete všade v praci, v aute, v škole, doma, aj v posilke ale tam len som online a zatiaľ nepišem ani nič na net
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v poslednej dobe sa tu nič inšie nerieši
škoda
Ano tipujem ze tak polka birdzu je realna a druha su len fake nicky tych kretenov co potrebuju silou mocou dostat 5 hviediciek za blog , a ked nedostanu tak nevedia co so sebou
Nie je to klamanie podstatou?
znamená to že ani ja nemám žiadny život?
ale ináč máš pravdu
oo moc nie
rano na cigu, so psom
ptm na PC
na oed zase so psom
ptm zase na PC
poobede linku/šluky (podľa toho čo sa vyskytne)
ptm zase na PC
večer so psom, so susedom na cigu
a ptm zase na PC
spím nepravidelne, podľa toho ako ma to chytí
a čo sa týka jedla tak sem tam sa aj najem...
tak to si skoro ako ja ale ja si to uzivam v pohodli doma