ano si este panna. mozno si si blanu len natrhla, lebo ani ta sa nemusi roztrhnut hned na prvu supu, dokonca ani pri sexe. Ale pannou si az do prveho sexu, takze neboj nic
To je diskutabilne. niektore dievcata sa anrodia uz s rotrhnutou panenskou balnou mam pocit raz som o tom aj cital.
A ked ta chalan vypalcuje, tak povedze, ze si ale aj nie si panna. nemala si pohalvny styk a to s teba nerobi pannu ale mas roztrhnut pan. blanu a to ano. takze 1:1. maj poriadny pohalvny styk a uz ta to trapit nebude
jasne, vdaka.. nehovorim panna po tej stranke ci som s niekym spala, samozrejme nemam iq hupacieho konika, vsakze ...ale nie, len ci to je fyzicky mozne...
Mudrlantka// mno tak ja poznam take tupe co si mysleli ze ked sa olizovali ze su uz neni panny,alebo jedna blondinka nedostala kramy a chutili jej uhorky a hovorila ze je tehotna(zo vzduchu,bo snikym nic nemala)
... tak to najskor si si potrhala trocha blanku,.... panna? .... hm no skusenost nejaku uz mas, ale uplne panenstvo stratis ak to do teba chlapec strci, ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a záleží na tom?
ale fakt, záleží ti na tom? presne ako povedala ayreen...
Ale fyzicky závisí na roztrhnutí panenskej blany, aspoň si ja myslím...
Ale aj tak je to jedno...
to ta nikde neucili?
A ked ta chalan vypalcuje, tak povedze, ze si ale aj nie si panna. nemala si pohalvny styk a to s teba nerobi pannu ale mas roztrhnut pan. blanu a to ano. takze 1:1. maj poriadny pohalvny styk a uz ta to trapit nebude
iba morské...