ja ked som mal v slovniku od mamy napisane ze ma ucitelka ma pustit skor z druziny tak som si ten datum parkrat prepisal aby ma pustila aj ine dni ..potom sa na to prislo a dostal som zdzuba ..ae kedze som bol este maly,sa mi zda ze 6tak, tak z toho nerobili prilis welke haloo ..
..a raz som si zohnal peciatku od čeľustného ortopéda a nesli sme tusim raz na pisomku do skoly ..som myslel ze mi to neprejde ae triedna mi skor uverila ze som bol tam jak ked som mal ospravedlnenku od zubarky ..
falšovala som ako mladsia..myslim ze som v jednom rocniku bola mozno trikrat na hudobnej,vytvarnej a matike vo stvrtok (bola posledna) ...ale teraz uz mame slovnicky,tympadom je to zlozitejsie..ale uz to ani nepotrebujem / nechcem. nerada meskam v skole
Nie, nepotrebujem - keď som fakt potrebovala na strednej neísť do školy, tak som povedala rodičom a ospravedlnili ma. A teraz na výške - prednášky povinné nie sú a neprítomnosť na cvikách je na škodu akurát mne lebo prídem o body... A keď chýbam, každému je to akurát tak jedno...
ach jaj tie časy na základnej kedy sme si z hodiny fyziky, potom ako bol učitel uz niekolko minut v triede, postavilia a bez jedineho slova zduchli a offli sa zo školy..
najlepšie bolo ako som sa bol pri učitelke vyprosit z poslednych 3 hodin z "dovodu" že mi zavolali rodicia a urychlene musim ist domov ale neviem prečo ..
ucitelka mi to zhltla a ked som od nej odchadzal pribehla ku mne spolužiačka a pyta sa ma na celu chodbu
"Tak čo? už si sa vypýtal do zubára ? ".... mam pocit, že nie je potrebne dalej pokračovat.. :
Neviem či by som to nazvala falšovanie ja som mala opečiatkované lístky od lekárky a len som si dopísala dátum a ospravedlnenka bola hotová ale nielen to proste nechcelo sa mi ísť do školy tak som ostala doma a...ospravedlnila sa
jj.. keby sa mi teraz niekde nasi podpisali, triedny by mi urcite vytkol, ze som to sfalsovala.. od lekara nepocitam.. naco falsovat, moja doktorka je v poho..
nemohla som hlasovať,lebo tam nie sú poriadne možnosti
a nefalšujem,veď načo aj???keď by sa mi nechcelo ísť do práce,tak pôjdem normálne k doktorovi,vždy je niečo...
Nefalšujem, nie som už malé decko
Dobre viem, že ak nejdem do školy, tak je to len na moju škodu, že sa mi bude ťažšie učiť na skúšky, takže ak nejdem do školy, musím mať vážny dôvod.
na skolee som bol vtotmot naj chodili vsetci za mnou ...
nejak 10 peciatok s Topolcian
50 - 70 s Nitry
+ dalsich ale 70 co ani poriadne newjem skade suto
dalej mam rozne dokomenty ako vysvecka odber krvy rozne peciatky firiem, papier ze sta darovali krv, ze ste boli na skoleniach .. atd atd .. sprostosti
necital som komenty tak neviem ci to tu uz nahodou nebolo:
Stihanite si niekde z netu peciatku (jpg, gif, png a pod...) nastavte zrkadlovu tlac a vytlacte na papier... prelepte lepiacou paskou, odmastnite ju najakym liehom (alkoholom) a vytlacte znova na to iste miesto tu istu peciatku zdkadlovou tlacou... potom staci pritlacit na zelany papier a peciatka je na svete... skusal som a vyzera ako original.... ale nerobim to lebo nepotrebujem
ja osobne som este nefalsowal ale ludia kt. poznam to robia tak ze maju od doktora ale newem odkial papierik aj s peciatkou a potom ten kto najhnusnejsie pise tak ten to vsetko vypise
noo ako kedy ale malokedy treba,lebo ked uz odidem-ci uz mi je zle,alebo sa mi fakticky nechce tam trcat....tak ma bud nezapisu,alebo triedna odo mna nepyta,alebo na nu len anjelsky kuknem a "Ale ja som vam uz ukazovala tie ospravedlnenky..." a je to vybevane
Ja len na základke zlé znmky som si podpisovala... osúravedlnenky zase skoro stále na klavír, pretože ten ma úplne nebavil
Ale z mamininej strany sú skoro všetci doktory, čiže keď jeden odmietne, možno druhého presvečím, že mi úplne fááákt blbo a to, že je zajtra písomka je čistá náhoda xD
Ja uz som vyskusal asi vsetky tipi ospravedlneniek, zo zaciatku som si tlacil peciatky ako debil po case som bol tky lenivy ze som si len svojim pismom napisal ospravedlnenku a podpisal matkinym podpisom ktory som si vymyslel ja som nebol chory asi tri roky v kuse takze mama mi nenapisala ani jednu ospravedlnenky najvacsi problem z toho bol na vysvedceni ked som tam mal 83 ospravedlnenych a mama nevedela ani o jednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
najlepšie bolo ako som sa bol pri učitelke vyprosit z poslednych 3 hodin z "dovodu" že mi zavolali rodicia a urychlene musim ist domov ale neviem prečo ..
ucitelka mi to zhltla a ked som od nej odchadzal pribehla ku mne spolužiačka a pyta sa ma na celu chodbu
"Tak čo? už si sa vypýtal do zubára ? ".... mam pocit, že nie je potrebne dalej pokračovat.. :
a nefalšujem,veď načo aj???keď by sa mi nechcelo ísť do práce,tak pôjdem normálne k doktorovi,vždy je niečo...
Dobre viem, že ak nejdem do školy, tak je to len na moju škodu, že sa mi bude ťažšie učiť na skúšky, takže ak nejdem do školy, musím mať vážny dôvod.
nejak 10 peciatok s Topolcian
50 - 70 s Nitry
+ dalsich ale 70 co ani poriadne newjem skade suto
dalej mam rozne dokomenty ako vysvecka odber krvy rozne peciatky firiem, papier ze sta darovali krv, ze ste boli na skoleniach .. atd atd .. sprostosti
Stihanite si niekde z netu peciatku (jpg, gif, png a pod...) nastavte zrkadlovu tlac a vytlacte na papier... prelepte lepiacou paskou, odmastnite ju najakym liehom (alkoholom) a vytlacte znova na to iste miesto tu istu peciatku zdkadlovou tlacou... potom staci pritlacit na zelany papier a peciatka je na svete... skusal som a vyzera ako original.... ale nerobim to lebo nepotrebujem
ja nefalšujem. nemám dôvod. ak sa aj ulejem tak ma poom písomka počka a často kvôli vymeškaniu treba napísať aj 2 za hodinu a to radšej nie.
Ale z mamininej strany sú skoro všetci doktory, čiže keď jeden odmietne, možno druhého presvečím, že mi úplne fááákt blbo a to, že je zajtra písomka je čistá náhoda xD