Ahojte nevedeli by ste mi poradit dobru farbu na vlasy? ktora chyti tak, ako na obrazku ? chcela by som nieco hnedo-cerveno-rysave a moje vlasy su hnede,skor tmavsie ako bledsie
farba ti nechytí tak ako na obrázku nikdy, pokiaľ nemáš presne také vlasy aké máš mať. sú tam také obrázky že na akú prirodzenú farbu ako chytí, ale to tiež ber len orientačne. skúšaj, začni od menej radikálnej zmeny, hlavne svetlejšej farby, lebo svetlá farba ti vlasy nezosvatlí ak v nej nie je peroxid, ale ak si dáš príliš tmavú, tak ľahko sa jej nezbavíš. a použi šampón, nie farbu, niežeby ten šampón nefarbil natrvalo, ale predsa len je to menší zásah.
tak ja mám špinavý blond svoju farbu, naposledy som ju ale videla tak pred 6 rokmi mala som dlho dlho mahagónovú farbu, ktorá bola ale už vyťahaná slnkom a vyzmývaná, potom som si dala spraviť melír, lebo som chcela ryšavú a nakoniec som si na hlavu zabila penovú farbu - lávová červená » t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN... chytila dosť dobre, týždeň mi svietila hlava, ALE po 3 zmytiach ich mám také jemne ryšavé (svetlejšie ako na obale), spokojná som.
@sabnacke hentu som aj ja rok nosila na hlave a vzdy mi drzala jak svina dobre tiez sa mi zmyla na taku ako na krabicke ale ta je podla mna ovela krajsia taka cerstva mi prisla strasne umela
ked je ta farba nanovo spravena, tak je to take cerveno-hnede, ale postupne sa to vymyva do takej tehlovo cervenej.. v kazdom pripade sa mi ta farba paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
často sa stane, že je napr. farba číslo 3 nazvaná "pravá hnedá", čo je dobrý nezmysel, pretože najbližšie k hnedej má 6-ka.
ďalšie cifry čísla určujú odtieň, napríklad číslo 2 je popolavý odtieň.
proste, vygoogli si to obrázkami sa neriaď
najmä garnier má toto označenie úplne dojebané, na to pozor. loreál je asi najspoľahlivejší, čo sa týka pravdivosti obrázkov.
červeno-hnedo-ryšavý odtieň bude najskôr 630 alebo 530, odhadujem.
ked je ta farba nanovo spravena, tak je to take cerveno-hnede, ale postupne sa to vymyva do takej tehlovo cervenej.. v kazdom pripade sa mi ta farba paci