Čavte, potrebujem poradiť, mám vlasy zafarbené na červeno a už mám dosť odrastenú farbu, chcela by som sa vrátiť späť k mojej pôvodnej hnedej farbe ale nechce sa mi čakať kým mi to odrastie. Myslíte že by pomohlo keby som si použila šampón na zafarbenie?
z tmavočervenej dalo na ryšavú, celkom pekná je a ešte na to idem dať plavohnedú, takú ako mám ja vlasy svoje prirodzené, tak dúfam že mi to chytí troška súcejšie....každopádne, šampón ak ho máš takýto tmavý, tak nechaj vymyť poriadne a vyťahať slnkom, lebo inak budeš potrebovať asi ten prášok...každopádne držím palce, ale vopred upozorňujem, ak si nechceš moc zničiť vlasy, nedávaj si moc silné tie odfarbovače, začni tak postupne, nie drasticky a rýchlo
@topanocka nechapem naco to tu pises, ona chce vediet ako sa toho zbavit, lebo dostala rozum a nechce sa uz asi farbit, nepyta sa, aku to ma logiku -.-
držím palce v tomto .. ja som s tým bola u kaderníčky, švacla mi na to dáku hnedú, kt. to mala trocha zakryť a docela to chytilo oranžovo žlté nádychy na vyrostených, inak minimum zafarbené
červenej sa hrozne ťažko zbavíš aj normálnou farbou, nie ešte šampónom, to sú zbytočne vyhodené peniaze a farbenie. červená má najsilnejší pigment, ktorý stále prebije. sesternica si dala na ryšavé B4 color remover a to som si dávala aj ja na červenú hlavu, s minimálnym poškodením vlasov mi to ten pigment vytiahlo a mám hnedé
ja som mala dlho dlho červené vlasy, teraz to nechávam odrásť, ale keďže mi to odrastá tak do hnedo-sivo-ryšava, tak si na to dávam pravidelne ryšavú hennu.....a chytá aj zafarbí, aj tým vlasom trošku pomôže a vyzerá to strašne dobre ale to tiež odrastá a vymýva sa, tak neviem no
a inak aja mam teraz na vlasoch taku tmavo cervenu ale mne praveze dako rychlo sa vymyylia uz nemam len hore vpredu tak neviem ale neviem citoje sampon abo farba ja hvorim zetoje sampon mama ze farba!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.google.sk/imgres?um=1&hl=...
z tmavočervenej dalo na ryšavú, celkom pekná je a ešte na to idem dať plavohnedú, takú ako mám ja vlasy svoje prirodzené, tak dúfam že mi to chytí troška súcejšie....každopádne, šampón ak ho máš takýto tmavý, tak nechaj vymyť poriadne a vyťahať slnkom, lebo inak budeš potrebovať asi ten prášok...každopádne držím palce, ale vopred upozorňujem, ak si nechceš moc zničiť vlasy, nedávaj si moc silné tie odfarbovače, začni tak postupne, nie drasticky a rýchlo