Akú farbu by ste priradili obdobiu, ktoré práve zažívate? Respektíve, ktorá farba vo vašom súčasnom živote dominuje? Pokúste sa zamyslieť nad tým, akou farbou by ste vystihli vaše pocity, momentálnu situáciu i to, čo vás najviac obklopuje, poprípade v ako
Moje súčasné a zároveň najpríjemnejšie farby sú všetky odtiene fialovej, ale vyhráva slivková. v kombinácii s vínovočervenou sú to farby, ktoré sprevádzajú celý môj život a ukľudňujú ma. Od oblečenia, po steny v mojej izbe a doplnky. Keby môžem, celý svet je fialový
Hnedá. Taká správne zemitá, asi preto, že sa cítim celkom stabilne v mojom živote momentálne A najpohodlnejšie sa cítim v prírodných farbách vo všeobecnosti.
Ale záleží aj na celkovom pocite z miesta. Neónové farby sú jedna z vecí ktorú veľmi nemusím, ako aj príliš kontrastné farbebné kombinácie (aj keď, ako kedy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pisem to spravne?
a myslim to 100% vazne
a nemám rada fialovú, vzbudzuje vo mne nostalgiu a smútok a potom ešte aj čierna
Ale záleží aj na celkovom pocite z miesta. Neónové farby sú jedna z vecí ktorú veľmi nemusím, ako aj príliš kontrastné farbebné kombinácie (aj keď, ako kedy)