Ahojte.Mám strašne nevýrazné vlasy a tak by som si ich chcela zafarbiť...Sú také bledohnedé a moja tvár je strašne tmavohnedá...v konečnom výsledku mi farba vlasov a tváre total splynie a vyzerá to blbo...na akú farbu by som si mala prefarbiť vlasy,aby mi
@nikaa789 a keď ti z nich ostane nevábna suchá slama, myslím, že najviac to vidno práve na tých nafarbených čiernych vlasoch...
to je pekné, že žijeme raz, ale mám taký hlúpy pocit, že väčšina báb si myslí, že nie je dostatočne pekná taká aká je.... aj ja keď si pozerám fotky báb tu na B a vidím, ako im všetci píšu aké sú krásne, tak mám pocit, že som taká obyčajné nič, lebo nemám dokonalú farbu (samozrejme oni ju majú, len nie svoju) atď.
@mkamka na nafarbenych ciernych vlasoch ti slama neostane..ciernou sa farbim uz dva roky .praveze su tie vlasy leske... aspon pokial si dievca nezvoli Palette lebo to je chemicka sracka za 2 e.. slama mi ostala po prefarebni na blond ked som mala 13 ( za ten krok si doteraz nadavam ) a ja osobne sa farbim preto lebo moja farba s mai az tak nepaci ale to by som este prezila ale ked mam vlasy nafarbene su akesi krajsie
tmavohneda alebo cierna ale nie s odleskami do modra alebo dvojfarbne ja som to tak mala davnejsie ze navrchu tmave ale ku koncu az do blond a rozmyslam ze si to tak dam zase
@nikaa789 možno si jedna zo svetlých výnimiek, ale keď si tak všímam tie baby, nafarbené na čierno, tak to vypadá dosť zle na rozdiel od prirodzených čiernych.... a keď to začne vyrastať tak niektoré, najmä svetlovlasé dievčatá vyzerajú akoby plešiveli
to že máš krajšie alebo lepšie vlasy, to môže byť pravda, moja sestra tiež tvrdí, že má jemnejšie vlasy keď si ich farbí a že jej nestoja....
ale ja by som si vlasy aj tak farbiť nemohla, mám dostatočný vzor v mojej maminke, ktorá si ich do 46 nefarbila a teraz si ich farbí tiež len raz do roka.... ale aj so šedinami jej stále tipujú o 15 rokov menej...
@mkamka má pravdu s tým, že ak si dáš čiernu a máš svoje vlasy viditelne svetlejšie, vyzeráš ako by si mala plešiny. Podla mňa mala by si si najprv uvážiť či sa o ne chceš pravidelne starať tj. farbiť ich tak raz za dva mesiace... Ak áno tak si daj aj tú čiernu, ak nie tak skús buď len tmavšiu hnedú alebo by si mohla vyskúšať nejaký melír. Síce to bude len pár prameňov ale opticky to spraví vela...
@mkamka tak ked vyrastuju z ciernej blond alebo svetlohnede tak to je ten najvacsi otras... ked uz sa niekto farbi tak poriadne..ja s anefarbim casto ja mam tmavo hnede vlasy mne to nevidno ked mi to trochu odrasta
a neviem si predstavit byt s jednou farbou vlasou cely zivot znervoznovalo by ma to lebo potrebujem daco menit furt ... ale tak hej uznavam ze vlasy su krajsie nefarbene ale tak nepomozem si
a ciernu pouzivam taku co vyzera prirodzene nie tie strase cierno ciere farby co vyzeraju ako popol a mam kamosku co ma prirodzene cierne a ma krasne vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mohla by si sem radšej dať fotku, aby som mohla kritickým okom zhodnotiť, či je to také zlé, ako tvrdíš...
to je pekné, že žijeme raz, ale mám taký hlúpy pocit, že väčšina báb si myslí, že nie je dostatočne pekná taká aká je.... aj ja keď si pozerám fotky báb tu na B a vidím, ako im všetci píšu aké sú krásne, tak mám pocit, že som taká obyčajné nič, lebo nemám dokonalú farbu (samozrejme oni ju majú, len nie svoju) atď.
» wanda.atlas.sk/inspirujte-sa-o...
to že máš krajšie alebo lepšie vlasy, to môže byť pravda, moja sestra tiež tvrdí, že má jemnejšie vlasy keď si ich farbí a že jej nestoja....
ale ja by som si vlasy aj tak farbiť nemohla, mám dostatočný vzor v mojej maminke, ktorá si ich do 46 nefarbila a teraz si ich farbí tiež len raz do roka.... ale aj so šedinami jej stále tipujú o 15 rokov menej...
k teme daj si tmavisu ako je tvar alebo cervenu, to je vyrazna farba a splyvat urcite nebude.
a neviem si predstavit byt s jednou farbou vlasou cely zivot znervoznovalo by ma to lebo potrebujem daco menit furt ... ale tak hej uznavam ze vlasy su krajsie nefarbene ale tak nepomozem si
a ciernu pouzivam taku co vyzera prirodzene nie tie strase cierno ciere farby co vyzeraju ako popol a mam kamosku co ma prirodzene cierne a ma krasne vlasy