Ahojte, je tu niekto kto sa vyzná vo farbení vlasov? Ja si ich už pár rokov farbím sama, tak chcem aby to tak aj zostalo, pretože s kaderníčkami nemám dobré skúsenosti. Ale moja otázka. Mám vlasy prefarbené na tmavšiu hnedú, hore mi vyrastajú svetlo hnedé
vlasy. Chcela by som si ich zafarbiť na ryšavo. A tu je moja otázka. Ako to mám spraviť, aby boli rovnomerne ryšavé? Pretože na tie svetlo hnedé moje vlasy chytí farba silnejšie a farebnejšie. Už som to takto robila a výsledok veru nie je pekný. Skôr by som chcela aby to išlo od tmavšej ryšavej po svetlejšiu. Predsa aj ked mi potom budú vyrastať vlasy bude to lepšie vyzerať. Ako by som to mohla docieliť? Dakujem Vám za rady!
uf neviem ak si ides odfarbovat vlasy tak radsej kadernicke, ale ja pouzivam tuto farbu a je super lebo mi moje bledsie vlasy zafarbi rovnako ako zvysok co sa este ziadnej inej nepodarilo
ja som tiež mala takýto problém. mala som červené vlasy a na to som si pacla ryšavú, ale keďže červená bola agresívnejšia ako moja prirodzená hnedá, tak som to mala vždy hore viac ryšavejšie a bledšie ako zbytok vlasov, ktoré boli vygrcané červeno-ryšavé. išla som kaderníčke, ktorá mi odfarbila len tú časť vlasov, ktorá bola vygrcaná, na to mi pacla túto farbu (ktorá je inak najlepšia na svete)
po niekoľkoročných skúsenostiach s farbením vlasov ti odporúčam ak chceš takto meniť farbu vlasov, choď ku kaderníčke. nech ti ich stiahne peroxidom a nafarbí... isto to doma neurobíš tak aby to bolo rovnomerné. je dosť možné že ani jej sa to nepodarí. odporúčala by som ti zosvetliť melírom aspoň dva-trikrát ísť a potom si daj ryšavú
tak teoreticky by tú tmavšiu mohol zvládnuť odstraňovač farby, ale s tým nemám skúsenosti, jediné čo viem, že tmavšia permanentná farba vo vlasoch je čisté zlo, keď potrebuješ ísť na bledšiu...
alebo to môžeš skúsiť superopatrne odfarbiť a nafarbiť, tak, že si budeš trpezlivo po malých prameňoch zdolu odfarbovať tie vlasy, a skončíš na tom rozhraní odrastov - tie už odfarbovať nebudeš! - a zafixuješ každý prameň alobalom (potom môžeš aj využiť teplo, keď ich budeš mať takto v alobale, aby lepšie odfarbilo, napr. fén alebo tak)... a po dokončení diela tam potom hodší nejaký šampón farbiaci už podla cielenej farby, nech to skusi zjednotiť.. ale je to pracné, nebezpečné a výsledok sa ti nakoniec pravdepodobne aj tak nebude pozdávať.. pri odfarbovaní by som tiež už stavila na kaderníčku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a mala som konečne krásne dokonalé ryšavé vlasy
alebo to môžeš skúsiť superopatrne odfarbiť a nafarbiť, tak, že si budeš trpezlivo po malých prameňoch zdolu odfarbovať tie vlasy, a skončíš na tom rozhraní odrastov - tie už odfarbovať nebudeš! - a zafixuješ každý prameň alobalom (potom môžeš aj využiť teplo, keď ich budeš mať takto v alobale, aby lepšie odfarbilo, napr. fén alebo tak)... a po dokončení diela tam potom hodší nejaký šampón farbiaci už podla cielenej farby, nech to skusi zjednotiť.. ale je to pracné, nebezpečné a výsledok sa ti nakoniec pravdepodobne aj tak nebude pozdávať.. pri odfarbovaní by som tiež už stavila na kaderníčku