Nemá sa dávať na čerstvo umyté lebo ti na vlasoch môžu ostať zvyšky šamponu, prípadne ak používaš balzam alebo masku tak to vlasy obalí a farba nechytí dobre.
z vlastných skúseností viem, že najlepšie je umyť si vlasy nejakým obyčajným šampónom, bez kondicionéru (s kondicionérom mi farba nechytila @5 =>ale zase umývala som si čerstvo umyté nejaký ten rok a chytalo mi to bez problémov). ked si ale na vlasy cez deň nedávaš lak na vlasy, alebo nejaké tužidlo, alebo čokoľvek, tak si vlasy ani umývať nemusíš, zase nejaké extrémne mastné ich mať nemusíš, ale také normálne by nemali uškodiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
podľa toho, čo si na vlasy dávaš.
z vlastných skúseností viem, že najlepšie je umyť si vlasy nejakým obyčajným šampónom, bez kondicionéru (s kondicionérom mi farba nechytila @5 =>ale zase umývala som si čerstvo umyté nejaký ten rok a chytalo mi to bez problémov). ked si ale na vlasy cez deň nedávaš lak na vlasy, alebo nejaké tužidlo, alebo čokoľvek, tak si vlasy ani umývať nemusíš, zase nejaké extrémne mastné ich mať nemusíš, ale také normálne by nemali uškodiť.
to tam ofc malo byt
a mne kaderníčka povedala že najlepšie chytá na mastné vlasy