Predvčerom som si nafarbila vlasy na hnedo, teda bol tam pokus, ale polovica vlasov mi namiesto na hnedo chytila na takú zvláštnu červenú...zväčša tam hore pri korienkoch a teraz vyzerám ešte otrasnejšie ako predtým..=O
JA viem, trochu od veci a moc
ale no, kedy si to farbila? ja som tiež pôvodne chcela gaštanovú,ale tak niekto ais nechcel, terza mám nejaké ryšavo-hnedo-červené vlasy...ale je to fajn, zmena
srdce1357, že niekto asi nechcel=D
Aj u mňa je to tak, že niekto nechcel, aby som mala hnedé vlasy..=D
Farbila som si t predvčerom a ten pohľad v zrkadle po vysušení vlasov stál za to=D
nevedela som či sa mám smiať alebo plakať=D
no, záleží od toho, akú farbu si mala predtým na hlave (či si náhodou nepoužívala hennu) a aj od toho, či si vôbec tú fatbu naniesla rovnomerne. najlepšie by asi bolo ísť ku kaderníčke, ony majú taký spešl prípravok, ktorý ti vytiahne pigment z vlasov (nie všetok, ide o to, že sa ti vlasy zladia do jedného tónu ) a potom si to budeš môcť po nejakých dvoch týždňoch nafarbiť znova. je zbytočné si tam znova kydať ďalšiu farbu. a ešte k tomu tak skoro po farbení.
ani mi nehovor o stupidnom zafarbeni xD xD xD xD to dobre poznam xD
a s tou cervenou namiesto hnedej... na tvojom mieste by som si dala nieco rysave.. podobne tomu "zle" chytenemu x)
plakať? ale čoby, síce by červené oči ladili k vlasom,ale myslím,že to by bolo ešte horšie..neboj sa,len každému tvrď, že presne o takýto štýl ti išlo
ja by som hneď nemala to srdca farbiť znova na inú farbu vlasy....časom hej, pôjde preč,ale tak chvíľu vydrž,zvykneš si a uvidíš, jaké budú fajné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale dokedy mám čakať kým to vybledne?
Hanbím sa normálne chodiť po ulici=D
Aj u mňa je to tak, že niekto nechcel, aby som mala hnedé vlasy..=D
Farbila som si t predvčerom a ten pohľad v zrkadle po vysušení vlasov stál za to=D
nevedela som či sa mám smiať alebo plakať=D
a s tou cervenou namiesto hnedej... na tvojom mieste by som si dala nieco rysave.. podobne tomu "zle" chytenemu x)
ja by som hneď nemala to srdca farbiť znova na inú farbu vlasy....časom hej, pôjde preč,ale tak chvíľu vydrž,zvykneš si a uvidíš, jaké budú fajné