Farebne kontaktne sosovky, skusenosti, rady , dakujem
Ahoj je tu niekto kto pouziva , nosi farebene sosovky? chcem nedioptricke a pottreboval by som poradit , znacku a farbu , chcel by som vyrraznejsiu modru, ale nie zs uplne neprirodzenu dakujem
nedavaj si to.. je to umele a skarede. teda ja pouzivam len dioptricke nefarebne, tak ti aspon poviem, ze z tadeto objednavam a mam dore skusenosti (link rovno na farebne sosovky):
@levicok zablúdenec opäť zavítal na Birdz! no ja neverííím (
a pozri si tieto ja používam dioptrické šošovky, len raz som mala farebné, aj to z recesie, ale mala som tieto a boli celkom fajn (dala som ti link na nedioptrické)
Já teda nedioptrické nenosím, skôr diptrické ale osvedčila sa mi značka FreshLook. Ak chceš nedoptrické modré, pozri sa napríklad sem: » www.vasesosovky.sk/freshlook-color...
Majú tam takú svetlo modrú, ale potom aj takú výraznú. Tá výraznejšie nemusí na tvojom oku vyzerať tak neprirodzene, musíš vyberať aj podľa toho, čo máš za farbu ty.
kamoška kedysi príležitostne nosila tie nechutné japonské či aké sú to, proste čo zväčšujú zrenicu a bol to riadny humus! Keď ich mala som jej odmietala pozerať do očú
Ale nesťažovala si (len jej občas vyschlo oko, to sa stávalo aj mne pri dioptrických nefarebných) a mala ich odniekiaľ z netu, už ale neviem stránku ani značku...
* a neviem jaka znacka, bolo to 2-3 roky dozadu .. nemala som s nimi problem, praveze naopak..ked som si kupila neskor dioptricke normalne sosovky, tak mi skoro oci vybuchli v hlave od bolesti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.vasesosovky.sk/farebne-kontakt...
tieto :3
a pozri si tieto ja používam dioptrické šošovky, len raz som mala farebné, aj to z recesie, ale mala som tieto a boli celkom fajn (dala som ti link na nedioptrické)
» www.vasesosovky.sk/colourvue-big-e...
Majú tam takú svetlo modrú, ale potom aj takú výraznú. Tá výraznejšie nemusí na tvojom oku vyzerať tak neprirodzene, musíš vyberať aj podľa toho, čo máš za farbu ty.
Ale nesťažovala si (len jej občas vyschlo oko, to sa stávalo aj mne pri dioptrických nefarebných) a mala ich odniekiaľ z netu, už ale neviem stránku ani značku...
frajer zelene
( vyraz si nevsimame, bola to narodeninova oslava )