Nechcem si dávať farbu ...bojím sa že mi nechytí,že mi nebude sedieť odtieň atď..... ale chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s farebními tužidlami , alebo šamponmi.(niečo čo vydrží pár dní, týždnov).....aké su ,,pre,, a ,,proti,, .a ak niečo odporučiť
tužidlo máš tak na 4-5 umytí, mne to tak vydržalo, ale odtieň chytá slabšie. šampón ak je červený, tak sa horšie vymýva, ak máš bledšie vlasy, inak sa vymýva statočne super....ale tie hnedé sú asi také inšie neviem....kažodpáde, začni len s tými tužidlami
tie sampony su totalne naprd. raz som si to dala na hlavu a vyzeralo to hrozne (a to som bola plavovlasa, takze by to nemalo mat problem chytit). tak potom som isla normalne na cervenu a ta je najlepsia. btw necakaj, ze sa ti ten sampon zmyje uplne spoluziacke vydrzal aspon mesiac a aj potom mala par pramenov farebnych
@kto ja ich mám také krátke ..práveže sa snažím o dlhé @blackies ďakujem za radu a s tým tužidlom kamoške sa stávalo že keď sa zobudila po červenom tužidle mala aj červený vankúš ....alebo aj ruky .....aj tebe sa to stalo niekedy ?
@neutralnothing kamoška mala šampon a zmyl sa jej po troch mesiacoch .....ale mala šťastie že vychytala farbu a dobre jej chytila takže mala lepšie vlasy než pred tým to je asi aj od vlasov aj od šamponu inač máš dobre vlasy len nechcem dávať farbu lebo sa bojím že to dokafram ako všetko a nakoniec to bude ešte horšie jako t eraz
@neutralnothing nie je škaredá za to že je bledšia taká iná osobne neznášam červené vlasy ale iba keď si ich tmavovlasá nafarbí a je s toho taký červeno- hnedý humus ale ty máš tu farbú fakt fajne červenu
mne sa taka sytejsia cervena paci viac, ale ved to je jedno ja som povodom taky spinavy blond, takze hnedo-cerveny humus nehrozi ale spoluziacka ma take divne, ona hovori, ze je to cervena a ja hovorim, ze je to hneda :/ take grcne je to....
@neutralnothing ja som ťa v tej sýtej nevidela tak neviem posúdiť aj ja som špinavý blond a nemám rada tú farbu ale ani sama neviem jaku inu chcem hej viem takú ,,akože,, červenú ma u nás pol školy všetko sú to rodené ,,kečupy,,
u nas na skole malo cervene vlasy este jedno dievca a inak nikto
ta syta je lepsia, aspon mne sa viac paci
ale ked si spinavy blond, tak tebe chyti vsetko
ja som si raz jedneho dna zmyslela, ze chcem cervene vlasy a na druhy den som si isla kupit farbu, spontanne rozhodnutia su tie najlepsie tak chod do drogerie a kup taku, co sa i paci a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no a tie tuzidla ani nepozam, tak v tom nepomozem
ta syta je lepsia, aspon mne sa viac paci
ale ked si spinavy blond, tak tebe chyti vsetko
ja som si raz jedneho dna zmyslela, ze chcem cervene vlasy a na druhy den som si isla kupit farbu, spontanne rozhodnutia su tie najlepsie tak chod do drogerie a kup taku, co sa i paci a hotovo