zas tomu jebe no takze mam to uplne v pici nech si nosi kto co chce tak isto aj ja si nosim co chcem a je mi fuk co si o tom kto mysli ... a ja vlastne ani ine ako cierne , tmavomodre a tmavohnede ponozky nemam
Skôr sa smejem na niektorých, čo to fakt preženú. Minule chalan - žlté tričko, červené šortky, červené botasky a do toho divno-tmavo modré ponožky vytiahnuté do pol lýtok. Keby si dal sivé prípadne členkové, bolo by to super, ale takto to bolo úplne zabité
Alebo teta, hnedé šaty, čierne topánky a zas tmavo-modré ponožky do pol lýtok.. počkať nie je to móda?? lebo ja sa v tom nevyznám D
napríklad ja, normálne oblečeny polokosela rifle, pripadne niekedy aj kabat,sako,kosielka a podobne a casto k tomu nosim ponožky z hrošikom(alebo co to je zač) alebo z inymi farebnymi kreáciami no čo som divný ja viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Alebo teta, hnedé šaty, čierne topánky a zas tmavo-modré ponožky do pol lýtok.. počkať nie je to móda?? lebo ja sa v tom nevyznám D