no veď plastová fľaša a ideš, nikto nebude robiť problémy, minule sa mi stalo že som to ešte priamo pred nimi prelieval lebo sa im nepáčili sklenené fľaše, ale to aj celkom chápem.. určite to nie je príjemné dostať sklenenou fľašou
My keď sme šli naposledy na fest mala som dve flašky v kabelke,kvalitne mi tam vydávali zvuky tak mi sbskári dali minerálkové flašky,nech to tam prelejem -.- -.-
my vždy prelejeme do plastových fliaš a tie strčíme niekde do stredu vakov medzi veci-keď kontrolujú tak som sa stretla vždy len s "mačkaním", čiže cítili len to čo bolo na bokoch
@luc.ka to nemôžu chápať ludia čo chodia len na dáke agrofesty a nevedia ani čo tam hrá idú len preto že v lete sa chodí na fest a je tam veľa ludí
keby má niekto vidiet na feste oblubenu skupinu čo ide na turne raz za rok a ani to nie do našich končín by si dvakrát rozmyslel ci sa chce ožrať ako doga
my sme ich prehádzali za plot, ale tak obďaleč a potom sme vnutri šli pre ne... aj keď to bolo dosť riskantne lebo keď sa pár ludí derie vysokou trávou k brane...no nie ej to moc nenapadne
ale zasa asi sme mali šťastie lebo o 10 minut normalne jliadkovali pri bránach
ale jedna známa si dala tie gate s tym nižším rozparkom a v gacoch rpepašovala flašu chlanaov prehladavaju
Hlavne si treba poriadne preštudovať, čo je na stránke medzi pokynmi a zákazmi.
To na začiatok, ale ani na to sa netreba moc spoliehať, lebo niektorí organizátori majú v paži ;-D
A zasa treba si dať pozor aj na to, že keď si raz nejaká vyholená hlava pri bráne zmyslí, že ťa s niečím do areálu nepustí, tak sa zrejme na pravidlá neodvoláš
Nepijem a nikdy som teda na festival alkohol nebral, ale ak by som bral, tak by som si ako žgrloš dával sakra pozor, aby sa mi s niečím, čo nestojí až tak malé peniaze nestala galiba
Videl a počul som všeličo, ľudí, ktorým pri vstupe pričuchávali k plastovým fľašiam, či tam nie je alkohol, SBS, ktorá niekomu vyslovene zabavila, alebo vyliala alkohol, napriek tomu, že je to kravina a že nič také robiť nemôžu.
A tuším na Bukovej pre pár rokmi, kde bol ten debilný zákaz dosť prísny, musel dať chalan s plechovkou piva v stanovom mestečku SBSkárovi úplatok, aby ho proste nevyhodil z areálu a nestrhol mu pásku za porušenie ustanovení.
Takže buď by som to dal do plastu a sakra dobre schoval do ruksaku, už len pre istotu, alebo by som to prehodil cez plot niekde, kde ma nebude vidno.
Nie som moc zástanca takéhoto konania, ale zrovna tento zákaz nosiť alkohol na niektoré festivaly pokladám za strašnú buzeráciu a snahu dostať z ľudí aj posledný cent.
Teraz už chodievam pravidelne iba na jeden festival a tam im je to šumafuk, čo si kto berie do areálu. Nikdy som nevidela, že by niekoho pri vstupe kontrolovali.
A ja si síce na festivaly vlastný alkohol nenosím, no na lyžiarsky výcvik na gymnáziu som si dala plastovú pollitrovku do plyšového hrocha. Takže skús nejakého väčšieho plyšáka a budeš aj kúl
na Pohodu prelievame do plasťákov, lebo je zákaz nosenia sklenených fliaš do areálu. Čo máme v PO taký menší festival, tak sa nesmú ani plasťáky, chodili sme cez dieru v plote, síce cez rieku a blato, ale aspoň sme mali demižóny a viem, že na BeeFree sme aj preliali, no nedovolili nám preniesť ani len fľašu ešte neotvorenej minerálky, aj za chleba pičovali, vtedy som bola riadne nasratá! otvárali celé tašky, vyberali oblečenie a šacovali jak to len šlo... ale tento rok to plánujeme tak ako bolo spomenuté vyššie -
na Sninských Rybníkoch a na českých, ako je Rock for People či Hip Hop Kemp je stanové mestečko mimo areálu a tak do areálu ani nič nepotrebuješ, a aj tak by Ťa tam s ničím nepustili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ked ides pod podium, naco ti flasu?
dobre pre organizátora.
ja som vcelku proti alkoholu na festivaloch. ožrať sa môžeš aj doma.
trochu odveci nemyslíš?
na fest idem preto, aby som to, čo mám rada, videla a počula NAŽIVO. čo je o dosť iné ako doma.
vodka ti chutí inak na feste ako doma? podľa mňa nie.
keby má niekto vidiet na feste oblubenu skupinu čo ide na turne raz za rok a ani to nie do našich končín by si dvakrát rozmyslel ci sa chce ožrať ako doga
no tak keď už len na svk máme 150 festov, kde hrá ten istý odpad, tak určite že sa tam chodia deti len ožierať kultúra národa slovenského
ja by som sa zabila asi, keby si zaplatím 80e za festival, a potom si z neho v lepšom prípade nič nepamätám, v horšom skončím niekde na are
ale zasa asi sme mali šťastie lebo o 10 minut normalne jliadkovali pri bránach
ale jedna známa si dala tie gate s tym nižším rozparkom a v gacoch rpepašovala flašu chlanaov prehladavaju
my sme to tak spravili s 3oma chlebmi ked sa inak nedalo kamos pockal s flaskami vonku a hotovo a my sme sli kupit chleba
To na začiatok, ale ani na to sa netreba moc spoliehať, lebo niektorí organizátori majú v paži ;-D
A zasa treba si dať pozor aj na to, že keď si raz nejaká vyholená hlava pri bráne zmyslí, že ťa s niečím do areálu nepustí, tak sa zrejme na pravidlá neodvoláš
Nepijem a nikdy som teda na festival alkohol nebral, ale ak by som bral, tak by som si ako žgrloš dával sakra pozor, aby sa mi s niečím, čo nestojí až tak malé peniaze nestala galiba
Videl a počul som všeličo, ľudí, ktorým pri vstupe pričuchávali k plastovým fľašiam, či tam nie je alkohol, SBS, ktorá niekomu vyslovene zabavila, alebo vyliala alkohol, napriek tomu, že je to kravina a že nič také robiť nemôžu.
A tuším na Bukovej pre pár rokmi, kde bol ten debilný zákaz dosť prísny, musel dať chalan s plechovkou piva v stanovom mestečku SBSkárovi úplatok, aby ho proste nevyhodil z areálu a nestrhol mu pásku za porušenie ustanovení.
Takže buď by som to dal do plastu a sakra dobre schoval do ruksaku, už len pre istotu, alebo by som to prehodil cez plot niekde, kde ma nebude vidno.
Nie som moc zástanca takéhoto konania, ale zrovna tento zákaz nosiť alkohol na niektoré festivaly pokladám za strašnú buzeráciu a snahu dostať z ľudí aj posledný cent.
Tak tomu hovorím state of the art riešenie
A ja si síce na festivaly vlastný alkohol nenosím, no na lyžiarsky výcvik na gymnáziu som si dala plastovú pollitrovku do plyšového hrocha. Takže skús nejakého väčšieho plyšáka a budeš aj kúl
na Sninských Rybníkoch a na českých, ako je Rock for People či Hip Hop Kemp je stanové mestečko mimo areálu a tak do areálu ani nič nepotrebuješ, a aj tak by Ťa tam s ničím nepustili...