Aké šance má fínsky tím nabytý hviezdami napr.:: Niskala,Mikko a Saku Koivu,Oli a Jussi Jokinen,Tuomo Ruutu,Hivonen,Pyôrälä,Bergenheim,Bäckstrom,Nikko Kappanen,Luomä,Väänänen alebo Peltonen.mne tam ešťe chýba Jarko Ruutu a Pärsien.Búdú majstri alebo či zí
skurvené vyjebané majstrovstvá. teším sa jak debil na film "chod a pozeraj sa" na stv2 a koli vyjebanemu hokeju ho zrušili kurva jak som nasratý dopiče aj s celými MS...srry som nasratý hned jak vidím nieco o hokeji
Fíni budú podla mňa bronzový.Tiež ich mám rád a potom,čo sme s nimi prehrali im budem držať palce. Včera čo som pozeral ten zápas s Lotyšskom,až ma zamrazilo,ako sa s nimi trápili.
Je síce pravda, že prehra s Fínmi nás vyradila zo šampionátu, ale aj tak by som im dopriala aj to zlato. Predsalen, nie oni sú na vine, že sme v tom zápase maeli takú smolu
A keď nie Fíni, tak Rusi. Vždy boli jedným z najlepších tímov a keď porazili Čechov v základnej skupine, veľmi ma potešili
finsku drzim odvtedy, co som zistila, ze su podobni hraci ako my, samozrejme my ako nie stakou zostavou aku mame teraz, hoci ako aj tito vedeli zabrat dobre, a okrem toho s finmi mame dobre vztahy, fanusikovia finov fandia nam, tak preco nie aj my im? ...no a Rusom fandim deto, uz si zasluzia konecne vyhrat zlato!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a otazka: to si wedel wsetki tie mena tych hokejistow alebo si to z niekade skopiruwal??
no uz mi drbe
A keď nie Fíni, tak Rusi. Vždy boli jedným z najlepších tímov a keď porazili Čechov v základnej skupine, veľmi ma potešili
finsku drzim odvtedy, co som zistila, ze su podobni hraci ako my, samozrejme my ako nie stakou zostavou aku mame teraz, hoci ako aj tito vedeli zabrat dobre, a okrem toho s finmi mame dobre vztahy, fanusikovia finov fandia nam, tak preco nie aj my im? ...no a Rusom fandim deto, uz si zasluzia konecne vyhrat zlato!