chcel by som sa Vás opýtať čo by som mal dať frajerke, alebo čo by som mal pre ňu robiť aby vedela že mi na nej neskutočne moc záleží a že ju neskutočne moc milujem?
Urob jej romanticku veceru na postel urob s ruzi srdce vsade daj sviecky to premna raz spravil priatel a bola som dost mimo alebo jej kup nieco co ma rada
@frasty podla mna je trosku na kkt, ked si taky macho, ktory to vie s dievcatami neskutocne dobre, pride po radu ako dokazat frajerke, ze ju neskutocne miluje, tuna na birdz
a ak chceš romantiku tak stlm svetlá, nahoď 2-3 sviečky, otvorte si víno, dajte si spoločný kúpel/sprchu a keď to s dievčatami veľmi dobre vieš, tak už vieš ako to bude pokračovať ďalej
to je asi jedna z najromantickejších vecí, čo pre ňu môžeš spraviť...
@frasty kedze podla toho co tu pises usudzujem ze si totalny chuj, asi bude tvoja frajerka jebnuta blavacka pica ..... cize .... taky typicky postihnuty par na zaplakanie alebo na zasmiatie sa ..... radsej ani nic dalej nepisem ... postih
ako správny macho, ktorému nerobí problém oblbnúť babenku, by si mal veľmi dobre vedieť aj ako zariadiť super romantický večer....vytiahnuť sviečky a rozhodiť lupene ruží po posteli vie snáď každý...
"Po lopate aby sme sa dobre chápali, s dievčatami to viem nesuktočne dobre, sme spolu už nejaký ten mesiac ale tak zaujímal by ma váš názor"
"mysene to bolo tak, že si dokážem zbaliť aj skoro každú, sladké rečičky a pi*****ky mi nerobia problém to je to najlahšie.
Ale mal som skôr záujem o radu ako je romantická večera a chujovinky aby sme sa dobre chápal" smiley: : priateľu, ty si megagalaktický kokot... Tvoje srdce romantika sa odzrkadluje na tvojom vyjadrovanie...Daj mi kontakt na tvoju frajerku prosím ťa...Ja ti ukážem jak ma vyzerať ten romantický večer v praxi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@walllol No takéto niečo som chcel počuť
a ak chceš romantiku tak stlm svetlá, nahoď 2-3 sviečky, otvorte si víno, dajte si spoločný kúpel/sprchu a keď to s dievčatami veľmi dobre vieš, tak už vieš ako to bude pokračovať ďalej
to je asi jedna z najromantickejších vecí, čo pre ňu môžeš spraviť...
Ale mal som skôr záujem o radu ako je romantická večera a chujovinky aby sme sa dobre chápali
nechcel by som byt tvoja frajerka a ten posledny vyrok jej posli prosimta,
ale hej chcela som ti povedať to isté
a to si iný borec, už mesiac? tak to s babami fakt vieš, to klobúk dolu
ale ja to vim! asi by ju potesil hlavne ten plural
inak neviem ci vela ludi vie co robi jeho partnera naozaj stastnym
"mysene to bolo tak, že si dokážem zbaliť aj skoro každú, sladké rečičky a pi*****ky mi nerobia problém to je to najlahšie.
Ale mal som skôr záujem o radu ako je romantická večera a chujovinky aby sme sa dobre chápal" smiley: : priateľu, ty si megagalaktický kokot... Tvoje srdce romantika sa odzrkadluje na tvojom vyjadrovanie...Daj mi kontakt na tvoju frajerku prosím ťa...Ja ti ukážem jak ma vyzerať ten romantický večer v praxi..