@marjy77 le fabuleux destin d'Amelie Poulin po francúzsky je jedno obrovské brblotanie pre niekoho, kto sa učí po francúzsky. Pozeral som to po francúzsky a len veľmi zriedkavo som zachytil čo-to, je to naozaj náročný film.
Seriál Bol raz jeden život/zem/... to sú francúzske seriály @ssnehulienka
@ajussa v Intouchables nebolo náhodou použitého dosť dialektu? (možno sa mi to len zdalo)..
k téme, ak chceš filmy, nemal by byť problém prefiltrovať si rôzne databázy filmové podľa jazyka... u seriálov detto a vlastne aj u kníh a pod. inak nič konkrétne s jednoduchou francúzštinou žiaľ poradiť neviem.
Muzikál Notre dame de Paris je super a je na youtube v origináli s titulkami aj francúzskymi, aj anglickým, a keďže ja už viem polovicu pesničiek naspamäť predpokladám že je to jednoduché
Tak z piesní skús napr. skupinu Grégoire a ak ti môžem odporučiť tak napr. dobrú výslovnosť majú herci v muzikáloch Victor Hugo-Notre Dame de Paris alebo potom Romeo et Juliett
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Seriál Bol raz jeden život/zem/... to sú francúzske seriály @ssnehulienka
k téme, ak chceš filmy, nemal by byť problém prefiltrovať si rôzne databázy filmové podľa jazyka... u seriálov detto a vlastne aj u kníh a pod. inak nič konkrétne s jednoduchou francúzštinou žiaľ poradiť neviem.
moje najobľúbenejšie: