@11 jo a britský prízvuk sa mi v poslednej dobe začína páčiť, aj keď kedysi som ho neznášala proste Briti sa celkove aj tak krajšie vyjadrujú ako Amíci
anglicko je mi sympatické módou a architektúrou ale francúzsko je mi bližšie pravdepodobne ich spôsobom života, jazykom .. a ak navštívim niekedy tie krajiny tak anglicko bude až druhé v poradí
britský prízvuk sa mi v poslednej dobe začína hnusiť, aj keď kedysi som ho zbožňoval proste Američania a hlavne Kanaďania sa celkove aj tak krajšie vyjadrujú ako Briti @miaja
Anglicko kvoli tomu, ze uz od zakladnej som bola dost naviazana na anglictinu, na anglickej strednej som sa potom dost oboznamovala s anglickymi realiami aj sme tam par raz sli, ta kultura a ich natura mi je akasi blizsia, taka pokojnejsia, rozumnejsia. Francuztinu ako jazyk mam rada, aj niektore miesta vo franzusku, ale francuzi ako ludia mi su trochu menej sympaticki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov