Chcela som zahlasovat za "Nie, už takmer pol roka zase nefungujú", ale omylom som klikla na "netuším", čo je v podstate pravda, lebo o tom nemam žiaden priamy dokaz. Teda mam, ale ten sa týka najmä obdobia pred 5 mesiacmi. ...Takže ako to teda je? Naozaj uz od februára registrácie znova nefungujú? Aká je vasa skusenost? Poznáte niekoho, kto sa tu za posledných 5 mesiacov dokázal zaregistrovať? Trebárs cez vasu pozvánku? Dakujem, naozaj by ma to zaujímalo
@tequila@4 Tak to si ma fakt potešil, že to tu zrušia. Aspoň miestni kokotkovia typu Teal a 3kratadost nebudú mať byť kde anonymne toxický pičusovia. Ja som chcel už dávno sem prestať chodiť, ale nechcel som týmto vyjebancom dopriať pocit, že vyhrali resp. že ma odtiaľto vyštvali.
@tequila@4 Podla mna sa niečo muselo krátko (možno mesiac) po spustení NB stat. Admin prestal zrazu uplne reagovať, ani jedna zo slubenych zmien sa neodohrala (napr. hviezdičky komentov, ale zďaleka nie len to) a registrácie znova prestali fungovat... Nevieš nahodou, čo sa stalo? Veď predsa začiatkom januára či kedy to zacalo vyzerať, ze sa tu o to konecne niekto začal starat. Načo by predsa robili novy dizajn a spustili registrácie, keby vedeli, ze o rok B aj tak zrušia. Nedava mi to vobec zmysel. Naco by to bolo dobre? Ja len viem, ze niektorí vymeteni jedinci tu na nového admina zacali bezdovodne nadávať, pisali mu nechutne maily/spravy plne hrubych nadavok a tak. Ale to asi dôvod nebol. Tak čo sa teda vtedy stalo?
@tequila a taktiež mne bolo slubene, ze budú riešiť problem s registraciou môjho známeho. Ale potom to uz nikto neriesil, podpora nereagovala, prestali odpovedať na maily atd. Ale vsetko sa to stalo zrazu, akoby zo dna na den. Nechce sa mi veriť, ze po spusteni nového dizajnu by mali zamer B o par mesiacov aj tak zrušiť. Napr admin mi vtedy písal, ze sa chystá este mnoho vylepseni atd., ze sa na to tesi, dokonca mi sľúbil, ze sa bude riešiť aj optimalizacia pre Windows phone. Prečo by si s tym všetkým niekto dával pracu v podstate uplne zbytocne?
@Azizi
este 30.3. mi odpisoval admin ze registracie funguju od 1.4. to tu prebralo OURMEDIA ktore nema birdz ani na stranke takze predpokladam ze to tu skonci
@41unrealboy14@9 Aha, ďakujem. Je to zvláštne, lebo aj marjy nedávno pisala, že sa niekoľkým jej známym nepodarilo vôbec zaregistrovať, vlastne nikomu z nich. Ale stále mi nedáva zmysel, prečo sa teda robil ten novy dizajn a všetko. Načo toľko snahy, skvelých nápadov atd. Ja si stále myslím, že sa niekedy v tom januari/februari muselo niečo stať.
@tequila@11 ale ked mna nebaví pisat si vo fore sama so sebou, prip. s ďalšími 5,5 ludmi, ktorí sa tu este aktivne zapajaju :/ napríklad ta tema o vzajomnom pochopení je velmi zaujímavá, ale niekedy ked pisem tie svoje siahodlhé monology, tak mam pocit, ze si ich ani nikto neprecita... Takže uz aj ja sa zapajam len minimálne.
ale hviezdicky ti mohol naklikat aj 1 fejk z 10 uctov, to o nicom nevypoveda terajsi system aspon nabada ludi na seba zmysluplne reagovat vetami, nie len anonymne klikat na hviezdy:/
@tequila@13 Ja som teraz vobec nemala na mysli hviezdičky, ale ze ked 5 rokov (alebo koľko už) nefungujú registrácie, tak sa to odráža na tom, ze je tu uz len velmi malo ludi aktivnych. A este menej aktivnych je vo fóre.
Aha, ja som dilino, až teraz som si všimla tu tvoju * v @11 , ja som bola uplne v tom, ze píšeš, ze to, ze nefungujú registrácie, je jediná dobra vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
este 30.3. mi odpisoval admin ze registracie funguju od 1.4. to tu prebralo OURMEDIA ktore nema birdz ani na stranke takze predpokladam ze to tu skonci
Aha, ja som dilino, až teraz som si všimla tu tvoju * v @11 , ja som bola uplne v tom, ze píšeš, ze to, ze nefungujú registrácie, je jediná dobra vec