na 95% mobil využívam na SMSky a hovory...a budík..foťák,hudba,pamaťovka sú mi nanič...keď chcem fotiť na to mám kvalitnejší foťák a na počúvanie hudby MP4ku
hmm tazka uvaha no cize pre mna idealne by bolo keby mal mobil mp3 prehravac ale to nieje az take nevyhnutne ale bolo by dobre potom dalej nejaky ten prehliadac webovy a nielen wap :/ dalej gps lokalizaciu asi na hovno ale na tury sa to hodi lebo horska sluzba je po novom taka leniva ze ked im volate a nezadate polohu podla gps tak sa vam vyseru na hlavu a dalej nvm urcite aspon jednu hru nejaku lepsiu na dlhe cesty busom a nudne hodiny v skole a to by aj stacilo bluetooth ani nespominam lebo to uz ma dnes skoro vsetko niesom narocny ja viem
sms hovor a pod je samozrejmost mozno ete nejaky ten fotak by bodol a nejakeho debila co mi ten mobil najde a kupi to by bolo idealne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a hlavne aby bol pri tom vsetkom stylovy xP
sms hovor a pod je samozrejmost mozno ete nejaky ten fotak by bodol a nejakeho debila co mi ten mobil najde a kupi to by bolo idealne