Kozmetička mi to urobí za 1,50€, chodím tam tak dva týždne, už asi dva roky. Dovtedy som sa za to hanbila. Veľká kopa žien to rieši takto čo som počula.
fuuuuj, nebieli to peroxidom, je to hnusné
som raz bola na hosteli, kde bola taká Nemka, čo síce mala blond fúze, ale husté jak Stalin. a ešte k tomu krikľavočervený rúž. je to proste hnusné. chlpe vidno.
ja osobne si to holím, ku kozmetičke by sa mi s tým nechcelo a s voskom pokiaľ viem treba čakať, kým to trošku dorastie... nevýhodou je, že človek to musí robiť častejšie, ale zas je to za 15 sekúnd hotovo...
ten pocit keď dievčatám rastú fúzy a mne ne @14 kus blbosť ja som si schválne holil tie maličké chĺpky čo mam pod nosom aby mi narástli poriadnejšie a nič
@16 mi pripomenulo, že zhrubnúť ešte môžu na základe hormonálnych zmien (vekom)... ale s holením to nič nemá, veď to nie je zásah do toho chĺpku vôbec...
ale inak neboj, my máme tiež len také jemné, teda, väčšinou, minule som videla jednu babu, čo mala seriózne zarastený knírek, aj mi jej bolo ľúto, aj keď nechápem, prečo s tým nič nerobí...
v zivote by som to neriesila voskom, zivym prikladom je moja mamka ktora to tak dlhe roky robila a potom staci par hormonalnych zmien (u nej tehotenstvo), par hodin na slnku a budete tam mat pigmentove skvrny a to mi verte ze nechcete.
inak nemam s tymto problem, mozno tri-styri chlpky v pohodicke vytrhnem pinzetou.
@motyylia ale ver tomu, ze to pride, heh. si zober ze len 30 rokov dozadu bolo nenormalne, aby si zena holila pazuchy... a co este muz! len pred nejakymi 15 rokmi dokonca bolo nemyslitelne depilovat si pohlavie atd atd. vzdy pride z nicoho nic do mody nieco, co si ludia pred par rokmi ABSOLUTNE nedokazali predstavit a bol to pre nich vrchol nechutnosti. preto som presvedceny, ze zenske fuzy pridu do mody a prorokujem to na rok 2034
@antifunebracka ale vsimaj, ze zatial to ide stale smerom odchlpovania. cize najprv asi musime prejst stadiom holenia si obocia (ale ziadne dokreslovanie, to su cheaty!) a potom mozno nastane zlom, ked uz neostane chlpka na ludskom tele potom mozno budu aj tie fuzy
@nenay jj ale este aj taky trend som vypozoroval, ze daco, co je strasne in, sa casto z roka na rok uplne zneguje a zacne letiet presny opak nvm, taky priklad z brucha, ktory bude kus o2ci, ale to len na ilustraciu - pred 10 rokmi bolo desne cool pisat vsade w a q a kto pisal obycajne spisovne, bol proste divny. potom sa to zrazu z nicoho nic obratilo a teraz je to presne opacne cize si myslim, ze 1 rok bude proste zlom (s najvacsou pravdepobnostou ked to zavedie nejaka dostatocne revolucna, odvazna a oblubena celebrita) a zenske chlpy zacnu byt brutal modne a zacnu si pestovat fuzy abo lepit umele
@tasha5 Neviem ako ja to moc nepoužívam, lebo som strašný gebro a všetko je lepkavé a špinavé keď sa do toho pustím najväčší problém je trafiť sa do správnej konzistencie, čo sa mne ešte nepodarilo. Vždy tá moja pasta pripomína vosk teda je taká tekutejšia. Ja by som ale chcela niečo ako býva vo videách na yt kde to proste normálne držia ako takú guličku a trhajú to prstami bez nejakých pásikov alebo tak..
Čo sa týka trhania tak to trhá parádne.. ja som ešte po ničom nemala také hladké nohy ako po paste, len je pravda, že tie chĺpky musia byť trošku dlhšie, aby to chytilo.
Inak je to veľmi príjemné a aj to dobre chutí no ale ako hovorím strašne to lepí a keď sa do toho pustím tak som celá lepkavá, je lepkavé všetko okolo mňa aj všetky veci, ktoré chytím a neviem s tým nejako moc narábať takže radšej ostávam pri rýchlej žiletke no :/
@myschka chlapi dost pravdepodobne (ruku do ohna by som za to nedal) nosili leginy aj sukne skor ako zeny. Len to postupom casu s upadajucou aristokraciou akosi zaniklo.
@tommyhot áno, nosili, to viem, nosili sa aj kovové korzety ktoré ženám zväčšovali riť, nosili sa smradľavé biele parochne, nosilo sa kadečo
ale tak keď už má muž nosiť legíny nech si k tomu vezme .. ja neviem... puzdro s lukom a šípom, nie ..neviem. kabelku
@myschka samozrejme nehodnotim estetiku legin na chlpatych chlapskych nohach len nechapem, preco sa niekedy zeny cuduju, ze chlapi nieco take nosia, ked to prakticky vymysleli
Ja mám tiež tieto "fúziky" skúšala som aj voskové pásiky na tvár, ale to sakramentsky bolelo takže sa piplám s pinzetou
Na inú metódu som ešte bohužiaľ neprišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
*každé dva týždne
som raz bola na hosteli, kde bola taká Nemka, čo síce mala blond fúze, ale husté jak Stalin. a ešte k tomu krikľavočervený rúž. je to proste hnusné. chlpe vidno.
zober vosk, ztrhaj a máš
@14 kus blbosť ja som si schválne holil tie maličké chĺpky čo mam pod nosom aby mi narástli poriadnejšie a nič
ale inak neboj, my máme tiež len také jemné, teda, väčšinou, minule som videla jednu babu, čo mala seriózne zarastený knírek, aj mi jej bolo ľúto, aj keď nechápem, prečo s tým nič nerobí...
inak nemam s tymto problem, mozno tri-styri chlpky v pohodicke vytrhnem pinzetou.
cukrovu pastu googli
Čo sa týka trhania tak to trhá parádne.. ja som ešte po ničom nemala také hladké nohy ako po paste, len je pravda, že tie chĺpky musia byť trošku dlhšie, aby to chytilo.
Inak je to veľmi príjemné a aj to dobre chutí no ale ako hovorím strašne to lepí a keď sa do toho pustím tak som celá lepkavá, je lepkavé všetko okolo mňa aj všetky veci, ktoré chytím a neviem s tým nejako moc narábať takže radšej ostávam pri rýchlej žiletke no :/
viem co hovorim :ehm:
ale tak keď už má muž nosiť legíny nech si k tomu vezme .. ja neviem... puzdro s lukom a šípom, nie ..neviem. kabelku
ani neviem či sa k tomu chcem vyjadriť
Na inú metódu som ešte bohužiaľ neprišla