nehľadajte za tým, prosím, nejaký fetiš.
seriózne sa pýtam, minule sa kamarátka pozastavovala nad tým, že ma mama doma naháňala s varechou, tak by zaujímalo, či to bolo ozaj také choré
jj, ked som fest vystrajal, dostal som s varechou po zadku ale potom za mnou mama prisla a povedala mi prepac a bolo jej to luto. ja som si z toho nejak tazku hlavu nerobil ani ako decko, ani teraz, ked si na to spominam.
zopárkrát som dostala varechou od mami , otec na mna v živote ruku nezdvihol
mama všetko zapiera ale ja si to pamätám živo
ale ževraj som bola velmi dobré decko len sem tam zo mna vybuchovala zlosť
aj varechu na mne zlámali (pomerne hrubu) aj čo ja viem čo a nič. Na mna nič nezaberalo. Dostal som bitku a opýtal som sa či je to všetko a poznamenal som že matka asi starne lebo jej to ide čím ďalej horšie
no niektoré deti do 5 rokov sa inak nedá (nie enmyslímm teraz salvy faciek a červené rite....) nepamatam si to, je mi jasne že som dostala rukou po riti, aj mi to bolo vravené...
ale bitáí som nikdaj nebola...až na 2-3 prípady faciek a potom pokusy o ňu + hádzanie predmetov, ale to daná osoba bola v citovom zaplavení... teda vs tave tomu podobnom vyše dvoch rokov....
ale bolelo to neskutočne v podobe záchvatov zlosti...
proste facku čo som dostala opravnene absolútne berem, ba som za ňu vďačná ale hentie spomenuté prípady proste boli neskutočné sklamanie v danej osobe, aj keď teraz sa na to dívam inak
myslím, že každé malé dieťa dostalo po zadku v detstve ale samozrejme, že to nie je choré, keď rodič naháňa doma dieťa varechou. Už choré alebo znepokojujúce, trestnému stíhaniu hodné by bolo keby dieťa bolo každý deň bité, chodilo by s modrinami a bolo doslova týrané ale myslím, že to nie je tvoj prípad netráp sa tým, kamarátka má asi priveľmi moderných rodičov
varecha, kábel od vysávača , facky, po zadku, napíšeš 100x toto 200x toto , zákazy , lietajúce veci
ale ja to chápem bol som spratek aj s kamarátom z ulice vždy niečo horelo alebo ma niekde chytili, niekoho sme zbili vkuse museli chodiť kôli mne do školy za pokarhania .... a raz keď som podpálil v paneláku pivnicu tak si pamätám že mama sa už len rovno rozrevala a išla so mnou na políciu lebo chceli aby som vypovedal XD Bral by som znova také dectvo a kludne aj s bitkou
otec ma zbil raz po zadku, ked som bola mala.. a kedze sa mi spravila modrina, uz sa ma vtedy nedotkol .. ale mama ma mlatila casto po chrbte ( niekedy aj s varechou )
@36 + ich oblubenym trestom bolo klacanie pred zrkadlom ( aby som videla, aka som zla ) a ruky hore ... boha jak si spomeniem jak som musela mat aj 3-4 hodiny ruky zdvihnute hore a krasne rovno klacat, tak som rada, ze som uz velka
@antifunebracka som v živote nedostala, asi raz po zadku to je všetko a myslím že som vychovaná ak dá niekto decku do tváre tak to je pre mňa dement. bodka .
dostala som facku od otca keď zbadal na mojom stole papier s na ňom červeným napísané KOKOT SI TY... no a potom ešte raz keď som pred ním prešla cez červenú...awkward a inak ma nikdy nebili
tak určite ,taku mini, čo ani nebolela.
Mam super mierumilovných rodičov, a aj ked som bola živé dieťa plné energie,občas neposlusne, fyzicky sa u nas nikdy netrestalo,našli sa ine metódy..
samozrejme ,že som dostávala .
Aj za zlé známky ,neskoré príchody ,drzosť a tak
ako mne to vtedy bolo ľúto ,ale zaslúžila som si
a moj brat teraz tiež dostáva ,ale jemu ani to nepomáha . Koľko krát si ja skor ublížim ked mu jednu šľahnem ako on
Tak ja som dneska skusila marisku s kamoskou a nasi mi na to prisli takze hned vo dverach mi mama tresla remenom po riti,potom mi stiahla rifle a asi zo 30 mi naslahala to bolo asi okolo osmej a za drzost som este teraz o jedenastej lebo mi kazala ist do postele a ja som sa este s bratom hrala a mamku poslala do kelu tak mi mamka este nasekala rukou.
Ale ja stale nieco vystrojim takze ja stale dostavam ked som v skole na zachode fajcila a ucitelka volala mame tak mamka mi volala ze mam prist po skole okamzite domov a ze sa man tesit na vyprask. Ze ma tak strieska ze si buxem pamstat. Aj tak bolo ze som mi s remenom nasekala 30 a musela som stat v kute. A stale je pripraveny.
Pravitko Potol otlačky na riti Ale u nas ine zakazy boli spať o 20.30 a ked som nepošla spať sprcha a pravitko po zadku lietalo Samozrejme aj ruka Palica remen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
seriózne sa pýtam, minule sa kamarátka pozastavovala nad tým, že ma mama doma naháňala s varechou, tak by zaujímalo, či to bolo ozaj také choré
dostala som po papuli nespočetne veľa krát....až kým si otec neuvedomil že je to zbytočné a takmer nezlomil nohu keď do mňa kopal
mama všetko zapiera ale ja si to pamätám živo
ale ževraj som bola velmi dobré decko len sem tam zo mna vybuchovala zlosť
však keď už tí malí hajzlíci niekedy nevedia čo zo sebou, tak rupnú nervy..
a nepoznačilo ma to nijak
ale bitáí som nikdaj nebola...až na 2-3 prípady faciek a potom pokusy o ňu + hádzanie predmetov, ale to daná osoba bola v citovom zaplavení... teda vs tave tomu podobnom vyše dvoch rokov....
ale bolelo to neskutočne v podobe záchvatov zlosti...
proste facku čo som dostala opravnene absolútne berem, ba som za ňu vďačná ale hentie spomenuté prípady proste boli neskutočné sklamanie v danej osobe, aj keď teraz sa na to dívam inak
Malo to ale výhodu že ma potom mama vzala do optiky a odvtedy mám kontaktné šošovky
Takže som už viac nemala popolníky ale iba monokel.
A nepríde mi normálne biť dieťa varechou alebo akýmkoľvek predmetom, na ZŠ som mala kamarátku, ktorá mávala podliatiny komplet po chrbte a po rebrách
ale ja to chápem bol som spratek aj s kamarátom z ulice vždy niečo horelo alebo ma niekde chytili, niekoho sme zbili vkuse museli chodiť kôli mne do školy za pokarhania .... a raz keď som podpálil v paneláku pivnicu tak si pamätám že mama sa už len rovno rozrevala a išla so mnou na políciu lebo chceli aby som vypovedal XD Bral by som znova také dectvo a kludne aj s bitkou
Mam super mierumilovných rodičov, a aj ked som bola živé dieťa plné energie,občas neposlusne, fyzicky sa u nas nikdy netrestalo,našli sa ine metódy..
Aj za zlé známky ,neskoré príchody ,drzosť a tak
ako mne to vtedy bolo ľúto ,ale zaslúžila som si
a moj brat teraz tiež dostáva ,ale jemu ani to nepomáha . Koľko krát si ja skor ublížim ked mu jednu šľahnem ako on